KLAUS IOHANNIS: Ultima INTALNIRE POLITICA avuta cu TRAIAN BASESCU a fost in 2008

Candidatul Aliantei Crestin Liberale (ACL) la prezidentiale, KLAUS IOHANNIS, a reiterat, marti, la Alba Iulia, ca ultima sa intalnire politica avuta cu presedintele TRAIAN BASESCU a fost in 2008.

“Daca definim ca intalnire o intalnire unde Traian Basescu si cu mine ne-am intalnit ca sa vorbim noi doi ca doi politicieni, eu mi-amintesc ca a fost in 2008. Ca ne-am intalnit in sensul ca am fost in aceeasi biserica, la aceeasi ora, pentru un eveniment religios si ne-am salutat, asta nu cred ca se poate considera o intalnire politica. Alte intalniri nu imi amintesc sa fi avut si, cu certitudine, nu intalniri in care sa discutam despre proiecte politice de vreun fel”, a declarat, intr-o conferinta de presa, KLAUS IOHANNIS.

Citeste si: IOHANNIS: Sunt singurul dintre toti candidatii care stie cum e sa fii minoritar la tine in tara

Acesta a participat, marti seara, la Alba Iulia, la o intalnire cu membrii Colegiului Director al ACL Alba, la care au fost prezenti, de asemenea, vicepresedintele PNL Mihai Voicu, presedintele CJ Mures, liberalul Ciprian Dobre, primarul municipiului Arad, democrat-liberalul Gheorghe Falca, liderul PNL Sibiu, Mircea Cazan, liderii ACL Alba, Teodor Atanasiu si Mircea Hava.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: Guvernul Ponta A BAGAT CARUTA IN GLOD, noi trebuie sa o SCOATEM