KLAUS IOHANNIS va participa la ceremoniile de la TIMISOARA – 25 de ani de la Revolutie

Klaus Iohannis

Presedintele ales KLAUS IOHANNIS va lua parte marti, la Timisoara, la CEREMONIILE dedicate implinirii a 25 de ani de la REVOLUTIE, el exprimand dorinta ca acest moment sa fie “un legamant” ca tot ceea ce s-a castigat in decembrie 1989 nu va fi pierdut niciodata.

“Asa cum am promis, pe 16 decembrie voi lua parte, la TIMISOARA, la ceremoniile dedicate implinirii a 25 de ani de la REVOLUTIA din 1989. Nu e simbol mai puternic si nici data mai intensa: pe 16 decembrie as vrea sa fim cat mai multi acolo si sa ne amintim de eroii nostri de la Timisoara si de faptul ca anul acesta se implineste un sfert de veac de cand ei nu mai sunt”, scria in uma cu cateva zile KLAUS IOHANNIS pe contul sau de Facebook.

CITESTE SI: INSCOP: Ce asteptari au ROMANII de la presedintele ales KLAUS IOHANNIS 

“Vreau ca acest moment sa fie un legamant ca tot ceea ce am castigat in decembrie 1989 nu vom pierde niciodata!”, a adaugat IOHANNIS.

Potrivit reprezentantilor Primariei Timisoara, manifestarile dedicate implinirii a 25 de ani de la REVOLUTIA din 1989 vor incepe marti, la ora 9.00, cu o vizita la Penitenciarul din Timisoara, care va gazdui si o expozitie de fotografie, iar de la ora 12.30 va avea loc o expozitie cu tema “Revolutia din 1989″, la Opera Nationala Romana.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS: Va chem sa ne amintim impreuna de IARNA ANULUI 1989 si de EROII NEAMULUI ROMAN 

Tot astazi, de la ora 15.00, se va desfasura sedinta festiva a Consiliului Local Timisoara, la Opera Nationala din oras, ocazie cu care zeci de revolutionari vor primi titul de Cetatean de onoare al municipiului Timisoara. In 17 decembrie, va fi zi de DOLIU la Timisoara, toate institutiile urmand a cobori drapelul Romaniei in berna.

Sursa foto: realitatea.net