KLAUS IOHANNIS a semnat decretul pentru revocarea vicepremierului Daniel Constantin

Presedintele Klaus Iohannis va semna luni decretul pentru revocarea vicepremierului Daniel Constantin si inlocuirea acestuia cu Gratiela Gavrilescu, informeaza Administratia Prezidentiala.

UPDATE 17.10Gratiela Gavrilescu si Viorel Ilie au depus juramantul de ministru luni, la ora 17:00, la Palatul Cotroceni. Gratiela Gavrilescu (foto) va ocupa functiile de ministru al Mediului si vicepremier, iar Viorel Ilie o va inlocui in functia de ministru pentru Relatia cu Parlamentul.

Schimbarile in Executivul condus de Sorin Grindeanu au loc dupa ce Daniel Constantin, fost vicepremier si ministru al Mediului, a pierdut sprijinul ALDE, formatiune din care provine.

UPDATEPresedintele Klaus Iohannis a semnat decretele privind numirea noului ministru al Mediului, Gratiela Gavrilescu, si a noului ministru pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie, iar la ora 17:00 va avea loc si ceremonia de depunere a juramantului la Palatul Cotroceni.

STIRE INITIALA

Tot luni, de la ora 17.00, va avea loc si ceremonia de investitura. Daniel Constantin si-a pierdut sprijinul politic al coalitie PSD-ALDE, in urma contrelor cu Calin Popescu Tariceanu. Premierul Grindeanu a cerut presedintelui revocarea acestuia.

Sursa foto: presidency