KLAUS IOHANNIS ATENTIONEAZA CETATENII INAINTEA CAMPANIEI ELECTORALE. UPDATE

Presedintele KLAUS IOHANNIS va sustine face o DECLARATIE de PRESA cu incepere de la ora 19.00, la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Prezidentiala.

UPDATE 19.10: „Incepe campania electorala pentru locale. Pe 5 iunie alegem primarul localitatii, Consiliul Local si Consiliul Judetean. Aceste alegeri sunt foarte importante. Oamenii alesi vor fi responsabili de destinul localitatii in care traim. Uitati-va bine la candidati. Uitati-va la candidati si ginditi-va daca candidatul dvs preferat este un om integru, sa nu fie certat cu legea. Daca este sau nu un bun gospodar.

La echipa lui, la echipa de consilieri, daca sunt oameni seriosi, intrebati-i daca cunosc problemele localitatii, daca vin cu solutii. Este important sa vedem din ce partid vine candidatul. Pot fi unii care vor incerca sa va spuna ca toate partidele sunt la fel. Nu este adevarat. Va amintit, acum 6 luni dvs. si cu mine am cerut partidelor sa se reformeze. Unii au luat-o foarte in serios, au inceput reforma interna. Altii doar mimeaza reforma. Este important si partidul, uitati-va bine.

Iar candidatilor le spun: “Faceti o campanie curata, expuneti-va programul, vorbiti cu oamenii, alati problemele, faceti campanie centrata pe proiecte, nu pe scandal, nu pe mizerii”. Autoritatilor le spun simplu: faceti-va datoria si organizati alegerile impecabil. In concluzie, dragii mei, urmariti campania electorala, mergeti la adunarile electorale, intrebati candidatul cum vede dezvoltarea localitatii, puneti intrebari incomode, si mergeti la vot. Din 4 in 4 ani, destinul localitatii dumneavoastra sta in votul dumneavoastra”, a declarat KLAUS IOHANNIS.

STIRE INITIALA

Institutia nu a comunicat tema acestei declaratii de presa.

Sursa foto: presidency