KLAUS IOHANNIS: VICTOR PONTA a plecat in turneul din STATELE ARABE pe CONT PROPRIU

Presedintele KLAUS IOHANNIS a declarat, vineri, ca premierul VICTOR PONTA a plecat ”pe cont propriu” in turneul pe care le-a efectuat in mai multe state arabe, si ca nu a discutat cu el in prealabil, adaugand ca acesta l-a informat cand a revenit in tara ca a avut ”niste discutii senzationale”.

Intrebat daca a avut discutii prelabile cu premierul inainte de plecarea in turneul pe care l-a efectuat in mai multe state arabe, presedintele a declarat: ”Primul-ministru, Victor Ponta a plecat pe cont propriu, nu a discutat cu mine in prealabil vizita pe care a facut-o in statele din Arabia. M-a informat dupa ce a revenit in tara ca a fost acolo si ca a avut niste discutii senzationale, nu stim exact despre ce, dar se pare ca au fost foarte bune”.

Citeste si: VICTOR PONTA si-a incheiat TURNEUL in statele din GOLF

KLAUS IOHANNIS a mai spus ca ”este o metoda inedita de a face politica externa, fiecare de capul lui”.

”Probabil asa a inteles premierul Victor Ponta ca trebuie sa se intample politica externa”, a mentionat KLAUS IOHANNIS.

Citeste si: PONTA: Piata UE se RESTRANGE. Trebuie sa REDESCOPERIM tari cu POTENTIAL ECONOMIC

Intrebat cum doreste sa regleze aceste disfunctionalitati intre cele doua institutii, KLAUS IOHANNIS a raspuns: ”Foarte simplu, nu solicit lucruri extraordinare si nici complicate. Solicit lucruri pe care si domnul prim-ministru ar putea sa le faca. O discutie lamuritoare, inainte, ar putea ajuta”.

Sursa foto: ampress.ro