KLAUS IOHANNIS: VICTOR PONTA nu mai poate fi presedintele ROMANIEI

KLAUS IOHANNIS, candidatul Aliantei Crestin Liberale (ACL), a facut o declaratie de presa marti in cadrul careia i-a solicitat contracandidatului Victor Ponta sa clarifice de urgenta, in fata romanilor, situatia in care se afla. Presedintele Partidului National Liberal (PNL) a avut acesta interventie in urma dezvaluirilor facute de presedintele Traian Basescu referitoare la faptul ca Victor Ponta a fost ofiter acoperit al SIE in perioada 1997-2001.

“In spatiul public s-au spus lucruri grave care ne fac sa credem ca in institutiile statului exista probleme grave de functionare. S-au facut afirmatii care ridica mari semne de intrebare asupra trecutului politic al premierului Victor Ponta, unul dintre candidatii la alegeri. Aceste lucruri grave nu mai pot fi musamalizate! Ii solicit lui Ponta sa clarifice in fata natiunii situatia domniei sale. Sa ne lamureasca domnul Ponta ce este adevarat sau nu. Imi aduc aminte ca Ponta a declarat la lansarea de la Craiova, in timpul inundatiilor, ca este un politician tanar care a facut numai lucruri bune si care nu are nimic de ascuns. In lumina ultimelor informatii, vreau sa ii adresez lui Victor Ponta o intrebare retorica: Ce secrete mai aveti domnule prim ministru Ponta? Ce lucruri ati mai ascuns in CV-ul dumneavoastra?”, a declarat Klaus Iohannis.

CITESTE SI: MRU: BASESCU nu-l vrea pe PONTA presedinte pentru ca premierul este profund DEFECT 

“Romania nu poate avea un presedinte mincinos, santajabil si usor de manevrat. In aceste conditii, Victor Ponta nu poate fi presedintele Romaniei. Eu cred ca presedintele este al romanilor, nu al unor gasti de partid sau al unor structuri. Presedintele trebuie sa fie un om liber nu unul care poate fi manevrat extrem de usor asa cum este Victor Ponta”, a concluzionat prezidentiabilul ACL.

CITESTE SI: Orban: “Declaratia privind faptul ca Ponta a fost OFITER ACOPERIT nu va avea impact foarte mare, e facuta de Basescu” 

Sursa foto: realitatea.net