KLEMM l-a informat pe CIOLOS ca va colabora cu el pentru consolidarea PARTENERIATULUI STRATEGIC

AMBASADORUL SUA LA BUCURESTI, HANS KLEMM, l-a informat pe premierul DACIAN CIOLOS ca AMBASADA VA COLABORA cu el si cu Guvernul sau pentru a CONSOLIDA si AMPLIFICA PARTENERIATUL STRATEGIC SUA-ROMANIA, inclusiv pentru A SPORI COMPONENTA ECONOMICA SI COMERCIALA a a acestuia, se precizeaza intr-o declaratie de presa de vineri a Ambasadei SUA, dupa intalnirea dintre cei doi oficiali.

Potrivit sursei citate, acest lucru se va realiza “in paralel cu continuarea excelentei cooperari in domeniul securitatii, cu consolidarea statului de drept si lupta impotriva coruptiei”.

CITESTE SI: CIOLOS: EXPERTI EUROPENI VOR ELABORA PROCEDURI SI CRITERII DE RECRUTARE A FUNCTIONARILOR ROMANI

“In aceasta dimineata, ambasadorul Hans Klemm s-a intalnit cu prim-ministrul Dacian Ciolos la Palatul Victoria, in cadrul unei vizite de curtoazie. Ambasadorul l-a felicitat pe prim-ministru pentru numire si formarea noului guvern, si-a oferit sprijinul si a subliniat ca Statele Unite ale Americii vor ramane un aliat, partener strategic si prieten apropiat al Romaniei”, arata comunicatul Ambasadei.

In cadrul discutiilor, adauga sursa mentionata, Klemm a explicat prioritatile Ambasadei — promovarea securitatii, statului de drept si prosperitatii celor doua tari — si a remarcat ca exista multe domenii de interes comun in programul Guvernului Romaniei.

Sursa foto: US Embassy Bucharest facebook