KOVACS PETER: Initiativa de SUSPENDARE a PRESEDINTELUI nu are absolut niciun sens

Secretarul general al UDMR, KOVACS PETER, a declarat, sambata, ca reprezentantii Uniunii au aflat din presa despre initiativa presedintelui Senatului, CALIN POPESCU TARICEANU, de SUSPENDARE a PRESEDINTELUI, si considera acest demers ca fiind unul lipsit de sens.

KOVACS PETER a precizat ca aceasta initiativa este parte a campaniei electorale, iar UDMR nu va intra in jocuri politice inutile, de acest gen.

Citeste si: ALINA GORGHIU: SUSPENDAREA presedintelui este un DEMERS SERIOS. Tariceanu a mai vehiculat ideea, dar nu a finalizat

“Noi am aflat din presa despre aceasta initiativa, nimeni nu ne-a cautat si nimeni nu ne-a cerut sprijinul. Credem ca este o initiativa care nu are absolut niciun sens si nu putem sa sustinem acest lucru. Este foarte clar, este parte a campaniei electorale. Noi avem un candidat in aceasta campanie si nu vrem sa invingem niciun alt candidat. Candidatul nostru vrem sa fie vocea comunitatii maghiare, noi vom vorbi despre problemele si asteptarile comunitatii maghiare si nu vom intra in jocuri politice inutile, de acest gen”, a declarat secretarul general al UDMR, citat de Agerpres.

Citeste si: Udrea, despre SUSPENDAREA lui Basescu: Initiativa lui Tariceanu este IRESPONSABILA si NESERIOASA

Sursa foto: kolozsvaros.ro