KOVESI EXCLUDE INTRAREA IN POLITICA: Voi anunța la finalul mandatului daca doresc sa CONTINUI LA CONDUCEREA DNA

LAURA CODRUTA KOVESI a declarat joi ca a luat o decizie cu privire la viitorul sau profesional si VA RAMANE IN SISTEMUL JUDICIAR, insa va anunța la finalul actualului mandat daca DORESTE SA CONTINUE ACTIVITATEA LA CONDUCEREA DNA, relateaza Agerpres.

“Am luat o decizie in ceea ce priveste viitorul meu profesional si daca doresc sau daca nu doresc un mandat, dar aceasta decizie nu vreau sa o fac publica in acest moment. Ceea ce pot sa confirm in acest moment este ca NU VOI CANDIDA IN NICIUN FEL IN POLITICA SAU IN ADMINISTRATIA PUBLICA, voi ramane in sistemul judiciar si, daca doresc sa-mi continui mandatul la Direcția Naționala Anticorupție, am sa anunț cand va expira acest mandat”, a declarat Kovesi, la Digi 24.

CITESTE SI: KOVESI CRITICA DUR ANAF pentru NERECUPERAREA PREJUDICIILOR in dosarele de CORUPTIE

Kovesi a adaugat ca nu a discutat cu nimeni despre un eventual nou mandat in fruntea DNA, fiind singura care poate lua o decizie in privința planurilor sale de viitor.

“Vad ca sunt foarte multe speculații in spațiul public despre ceea ce voi face, despre ceea ce nu voi face. Va asigur ca sunt singura care decid acest lucru si ceea ce pot sa asigur (…) este ca nu voi intra in politica si nu voi candida nici pentru presedinte si nici pentru alta funcție, ci am sa-mi continui activitatea in sistemul judiciar”, a precizat sefa DNA.

Sursa foto: aktual24