KOVESI face DEZVALURI despre DOSARUL EADS: SE LUCREAZA RITMIC

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), LAURA CODRUTA KOVESI a vorbit despre stadiul in care se afla investigatii derulate de catre DNA in celebrul dosar EADS. 

Dosarul EADS genereaza o ancheta de amploare a DNA si dezbateri la nivel international”, a sustinut KOVESI  la Pro TV. Aceasta a mai declarat ca sunt implicate mai multe state, la Bucuresti s-au facut deja mai multe audieri, iar zvonurile conform carora afacerea va fi ingropata in sertarele anchetatorilor sunt false.

CITESTE SI: LAURA CODRUTA KOVESI: Nu am discutat nici cu fostul, nici cu actualul presedinte si nici cu premierul despre dosare

In dosarul EADS se lucreaza ritmic. Avem audieri. Sunt multe audieri care se fac si s-au facut. Se verifica documente. Avem cereri de asistenta judiciara internationala. Nu e doar un act material. Vorbim de fapte savarsite pe o perioada de 7-8 ani. Avem foarte multe acte de verificat. Nu este un dosar de solutionat in 3 luni. Implica foarte mult persoane, fapte, documente. Nu pot sa mentionez statele cu care colaboram, din motive de confidentialitate. Acordam asistenta tuturor statelor care ne solicita acest lucru”, a declarat KOVESI.

CITESTE SI: LAURA CODRUTA KOVESI, ATAC DUR la adresa CLASEI POLITICE: ESTE o INCERCARE de LIMITARE 

 Sursa foto www.cotidianul.ro