KOVESI ii provoca un “ORGASM” lui MIRCEA BADEA: Cred ca il va baga la PUSCARIE!

LAURA CODRUTA KOVESI, procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) este pe cale sa-l insufleteasca pe MIRCEA BADEA. BADEA este in pragul unui “orgasm” care ar putea fi provocat de o presimtire care l-a strafulgerat pe prezentator.

Astfel, fostul presedinte TRAIAN BASESCU s-a prezentat, miercuri, la sediul Parchetului General pentru a fi audiat in dosarul in care senatorul PSD Gabriela Firea il acuza de SANTAJ si AMENINTARE.

CITESTE SI: SCANDAL MONSTRU la ANTENA 3: Vreti sa-mi provocati un ATAC de CORD acum? 

In acest context, MIRCEA BADEA, cunoscut pentru “dragostea” pe care i-o poarta fostului sef de stat, a precizat in cadrul unei interventii la Antena3 ca are motive sa creada ca TRAIAN BASESCU va ajunge in cele din urma la PUSCARIE.

„Eu acum incep sa cred ca va intra la PUSCARIE. Am avut serioase dubii, ba chiar convingeri contrare, pentru ca nu credeam ca va intra. Dar cursul evenimentelor din ultima vreme ma insufletesc sa cred ca TRAIAN BASESCU va ajunge totusi la PUSCARIE”, este de parere MIRCEA BADEA.

CITESTE SI: VIDEO SCANDAL MONSTRU in studioul B1 TV: De ce MIORLAITI pentru INFRACTORI? 

„Eu nu cred ca Parchetul General il va baga la puscarie pe BASESCU, eu cred ca doamna CODRUTA il va baga pe BASESCU la PUSCARIE”, a subliniat MIRCEA BASESCU pentru sursa amintita.

Sursa foto: captura video