Kryll, platforma care vă face viața mai ușoară pe piața crypto monedelor

Investiția în crypto monede necesită timp, efort și o singură greșeală vă poate costa foarte mult. Kryll.io, un produs nou, urmărește să devină un inovator pe piața crypto monedelor. Platforma, care a început vânzările de token în februarie, oferă modalități intuitive de a crea și executa automat strategii de tranzacționare.

Piața crypto monedelor are o creștere remarcabilă, iar presiunea este ridicată. Deținută de Cryptense, o companie full-stack Blockchain, Kryll.io a fost fondată de niște susținători entuziaști ai crypto monedelor care au experimentat toate blocajele și riscurile de tranzacționare a monedelor digitale pe pielea lor. Membrii echipei spun că au fost pe piață încă din primele zile ale Blockchain-ului. Potrivit site-ului Kryll, co-fondatorul start-up-ului Philippe Longère (CTO și șef al Cryptense R & D) a dezvoltat deja câteva programe care execută automat strategii de tranzacționare.

Kryll, platforma intuitivă pentru definirea strategiilor

Analiza datelor relevante, pregătirea strategiei corecte și executarea ei în permanență pe piețele în mișcare nu este ușoară. “Disciplina de oțel și mintea limpede trebuie să ia decizia corectă la momentul potrivit”, se arată pe site-ul companiei. “Tranzacționarea este, de asemenea, un domeniu foarte tehnic în care domeniul dvs. de expertiză trebuie să se extindă de la o capacitate de a efectua analize tehnice a metodelor de învățare și analizelor semantice”.

Platforma urmărește să sprijine schimburile de crypto monede în întreaga lume. Arhitectura Kryll cuprinde mai multe servere din Europa, Asia și America de Nord, ceea ce permite realizarea strategiilor de piață. Lista primelor zece schimburi susținute de Kryll include Bittrex, Coinbase, Cryptopia, HitBTC, Bitstamp și multe altele.

Câștigați prin partajare

Kryll încearcă să ușureze viața comercianților de crypto monede cu o interfață “Ce vezi este ceea ce tranzacționezi” (WYSIWYTTM). Tehnologia permite strategii de tranzacționare și le testează. Odată ce strategia se dovedește funcțională, utilizatorii își pot seta instrumentele necesare pentru participa activ la tranzacții 24 de ore pe zi. Astfel, aplicația proiectului le va face viața mai ușoară.

Citește și: CUM SĂ CUMPERI MONEDE DIGITALE SAU CRYPTO MONEDE DE TIPUL IOTA, RIPPLE, STELLAR LUMENS, ETHEREUM SAU BITCOIN

În epoca Blockchain este vorba despre partajare. Pe platforma lui Kryll, utilizatorii pot, de asemenea, să-și închirieze strategiile câștigătoare pentru a-și ajuta colegii și, bineînțeles, să beneficieze de niște venituri în schimbul acestui sprijin. Piața va conține, de asemenea, o secțiune de discuții referitoare la fiecare strategie, în care oamenii ar putea primi sfaturi de la alți utilizatori. Strategiile de pe piață vor fi evaluate de utilizatori.

Fondatorii Kryll intenționează, de asemenea, să organizeze concursuri, în care oamenii vor dezvolta cea mai bună strategie într-un timp limitat. Câștigătorii vor fi recompensați cu Krylls, tokenurile specifice platformei.

Proiectarea fluxurilor

Sistemul Kryll are cinci tipuri de secțiuni pentru construirea unei strategii:

Prima se numește “Tendințe de piață”, care oferă analiza tendințelor, cum ar fi fluctuația prețurilor, analiza datelor tehnice și prognoza bazată pe învățarea mașinilor.

A doua secțiune, “Acțiuni de tranzacționare”, vă permite să cumpărați, să vindeți și să vă păstrați activele sau să întrerupeți activitatea de tranzacționare dacă este necesar. A treia este “Semnale” și conține canale de comunicare  și analize de rețele sociale de la comercianți profesioniști.

Secțiunea „Operatori” organizează fluxuri de date și interacțiuni de semnal, de exemplu, când BTC primește feedback pozitiv pe Twitter. În cele din urmă, secțiunea “Notificări” îi informează pe utilizatori despre starea unei strategii prin mesaje text, e-mailuri sau notificări inteligente.

Cryptense S.A.S, o companie de blocuri din spatele proiectului Kryll, are sediul în parcul tehnologic european Sophia Antipolis din sudul Franței. În decembrie 2017, Cryptense a ridicat 200.000 de euro de la investitori privați înainte de vânzarea tokenurilor.

Citește și: CUM POȚI SĂ MINEZI CRYPTO MONEDE BITCOIN ȘI SĂ FACI MULȚI BANI FĂRĂ INVESTIȚIE ÎN ECHIPAMENTE

Tranzacțiile cu crypto monede, cum ar fi Bitcoin, Litecoin, Ethereum și Ripple, au explodat anul trecut. Spre sfârșitul anului 2017, volumul zilnic de tranzacționare pe piețele criptografice a fost egal cu cel al NYSE. Potrivit CoinMarketCap, până la sfârșitul lunii decembrie volumul zilnic de tranzacționare a crypto monedelor a atins un maxim de peste 50 miliarde.

Acest articol nu poate fi considerat un sfat de investiții. Deși vrem să vă oferim toate informațiile importante pe care le putem obține, cititorii ar trebui să facă propriile lor cercetări și să-și asume întreaga responsabilitate pentru deciziile lor.