Kylian Mbappe s-a dezlănțuit: „PSG m-a făcut să mă simt ca un hoț!”

Kylian Mbappe a rupt tăcerea și s-a dezlănțuit în cadrul unui interviu acordat  fostului fotbalist Jerome Rothen care moderează o emisiune la postul radio RMC, intitulată „Rothen se aprinde”.

Internaționalul francez în vârstă de 22 de ani a dezvăluit varianta sa după ce PSG a refuzat să-l vândă în vară la Real Madrid. ”Galacticii” au oferit în schimbulă său 180 de milioane de euro, în condițiile în care contractul lui cu PSG expiră în vara anului 2022. Totuși, vicecampioana din Ligue I a refuzat să dea curs propunerii venite din Spania, iar Mbappe rămâne la Paris cel puțin până la finalul sezonului viitor.

„Am cerut să plec pentru că din momentul în care am decis să nu semnez prelungirea, am vrut ca PSG să primească o sumă de transfer pentru a aduce un înlocuitor de calitate. PSG este un club care mi-a oferit multe, am fost mereu fericit aici și încă sunt. Mi-am anunțat dorința de a pleca devreme, am vrut ca toți să acționăm matur, să ne strângem mâna. În final le-am spus că dacă nu vor să plec, voi rămâne.

Lumea a spus că am refuzat 6 sau 7 oferte de prelungire a contractului, că nu am mai vrut să vorbesc cu Leonardo (n.r. – directorul sportiv), asta nu este adevărat. Am spus că vreau să plec și am făcut-o suficient de devreme. Nu mi-a plăcut faptul că au spus ”Vrea să plece în ultima săptămână a lunii august”. Este greșit, m-au făcut să mă simt ca un hoț. I-am informat de dorința mea devreme, la finalul lunii iulie”, a spus Mbappe.

Interviul cu Kylian Mbappe, care durează două ore, va fi difuzat marți, 5 octombrie, începând cu ora 17:00 (16:00 ora Franței).

Sursa foto: lequipe