KYROS VASSARAS a fost prezentat OFICIAL! Afla ce promite noul sef al CCA

KYROS VASSARAS, noul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), a declarat, luni, in cadrul conferintei de presa in care a fost prezentat OFICIAL, ca nu poate promite ca arbitri romani nu vor mai face greseli, insa poate promite ca numarul erorilor comise de acestia se va reduce.

“Eu am o filozofie in ceea ce priveste delegarea arbitrilor. Este la fel cu cea a antrenorilor. Cei mai buni arbitri vor oficia la mai multe meciuri decat ceilalti. Deci cei mai buni jucatori dintr-o echipa – in cazul nostru cei mai buni arbitri din federatie – vor juca. Cei mai buni jucatori fac greseli. Ne asteptam ca si cei mai buni arbitri sa faca greseli. Nu pot sa va promit ca nu vor fi greseli, dar pot sa va promit ca incercam sa reducem numarul greselilor, iar arbitri sa faca mai putine greseli decat jucatorii”, a spus VASSARAS la intalnirea cu presa de la CASA FOTBALULUI. 

CITESTE SI: RAZVAN BURLEANU VREA SA NUMEASCA UN GREC IN FRUNTEA CCA

KYROS VASSARAS si-a prezentat planul sau pentru dezvoltarea arbitrajului romanesc, care cuprinde cinci directii importante: atragerea tinerilor catre abritraj, identificarea si promovarea talentelor din randul actualilor arbitri, imbunatatirea calitatii arbitrajului, reprezentatrea cu succes la nivel international si imbunatatirea colaborarii si dialogului la nivelul CCA.

COMITETUL EXECUTIV al FRF a decis, la 11 iulie, numirea grecului KYROS VASSARAS in functia de presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor. KYROS VASSARAS il inlocuieste pe ALEXANDRU DEACONU, care urmeaza sa-si continue activitatea in cadrul Comisiei Centrale a Arbitrilor.

In varsta de 48 de ani, KYROS VASSARAS, de profesie agent de turism, a activat ca arbitru FIFA din 1998 pana in 2009. Dupa retragerea din activitate, VASSARAS a activat in cadrul UEFA, ca instructor responsabil pentru arbitrajul romanesc.

CITESTE SI: KIROS VASARAS este noul sef al Comisiei Centrale a Arbitrilor 

ALEXANDRU DEACONU a ocupat functia de presedinte al CCA din luna august a anului 2012.

Sursa foto: uefa.com