L-a dat în gât Sorin Ovidiu Vântu pe Călin Popescu Tăriceanu?

În încercarea de a primi reduceri de pedeapsă, Sorin Ovidiu Vântu l-ar fi denunţat pe Călin Popescu Tăriceanu, informează Curentul. Această informaţie vine în contextul în care Vântu aşteaptă marți pronunţarea definitivă a instanţei într-un alt dosar în care este implicat, scriu cei de la Curentul.

Aflat în spatele gratiilor, unde execută ani grei de închisoare, Sorin Ovidiu Vântu așteaptă pronunțarea definitivă în dosarul delapidării patrimoniului Asociației Salariaților din cadrul SNP Petrom SA.

La fond, Vântu a primit o pedeapsa de 10 ani si 2 luni de inchisoare iar liderul de sindicat Liviu Luca a primit 10 ani, ambele cu executare. Potrivit Curentul, de mai bine de un an, Vântu incearca sa facă intelegeri cu procurorii care ii instrumenteaza diverse dosare, pentru a primi posibile reduceri de pedeapsă.

Chiar zilele trecute, SOV s-a prezentat la DNA în dosarul lui Bogdan Olteanu, nu în simplă calitate de martor așa cum a relatat presei, ci pentru a-l denunță chiar pe Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului.

În acest dosar, Tăriceanu chiar ar putea întâmpina probleme serioase, întrucât și Ionuț Eftime, cel care l-a denunțat inițial pe Bogdan Olteanu, a fost convins de SOV să-i confirme denunțul referitor la Tăriceanu. Eftime este coleg de închisoare la penitenciarul Rahova iar comunicarea cu SOV a fost în ultima perioadă una facilă.

Sursa foto: realitatea