L-a împușcat în cap nemulțumită de modul cum i-a făcut sex oral

Marissa Wallen, în vârstă de 21 de ani, a împușcat un bărbat în propria-i locuința pentru a-i fura banii. Două cartușe a descărcat prostituata în capul victimei înainte de a o păgubi de 9000 de lire.

Întrebată de polițiști care a fost motivul, Marissa a spus că a fost nemulțumită de sexul oral oferit de bărbatul în vârstă de 36 de ani. În mod miraculos victima a scăpat cu viață în urma împușcăturilor. Întregul incident a avut loc în locuința bărbatului din Everett, Washington pe 21 octombrie. Potrivit site-ului local My Everett News femeia s-a înfățișat în sala de judecată fără pic de emoții, rece și calculată.

Când a fost întrebată despre motivul crimei a răspuns fără urmă de regret că clientul performa un sex oral de proastă calitate și nu a știut cum să-i spună asta.

Fapta prostituatei a fost descoperită de șeful bărbatului care a observat că acesta nu se logase pentru a-și îndeplini datoriile de serviciu pe care trebuia să le facă de acasă. După trei zile bărbatul a fost găsit și transportat de urgență la spital unde se reface. Mark Barnum care locuiește alături susține că nu a văzut și nici nu a auzit nimic suspect.

„Am rămas mască în momentul în care un detectiv a venit la ușa mea și mi-a spus că vecinul meu a fost împușcat de două ori în cap!” Cauțiunea prostituatei a fost stabilită la 1 milion de dolari, notează The Sun.

Sursă traducere: ciao.ro