La 50 de ani a ieșit la plimbare în “costum de baie”! Atenție la un detaliu important. Video

Are 50 de ani și a ieșit pe stradă în costum de baie. Jennifer King a realizat un material video în care își etalează formele lucrate la sală. Aceasta a apărut în clipul video uploadat pe YouTube în costum de baie.

Jennifer King și-a etalat formele incredibile pentru o femeie de 50 de ani. Dar nu ele sunt cele care au șocat publicul care a dat cu ochii de clipul video. Ci costumul de baie! Dacă la prima vedere pare normal, din două piese, realitatea este alta.

Femeia a fost pictată pe corp de către partenerul ei de viață. El a petrecut câteva ore bune pentru a realiza pe trupul iubitei sale un costum de baie cât mai autentic.

Ținuta a fost pictată de bărbat, în dormitorul lor conjugal. ”Te-am pictat timp de 30 de ani, dar niciodată nu am pictat pe tine”, a mărturisit amuzat partenerul bruneței, potrivit The Sun. Imaginile video s-au viralizat imediat.

Peste 1 milion de internauți s-au uitat la Jennifer King cum se plimbă în parc, goală pușcă. Evident, complimentele au început să curgă. ”Este incredibilă. Soțul ei este cu adevărat un bărbat norocos”, a fost unul dintre sutele de comentarii ale acestora.

Sursă video: youtube