La ce foloseste noul buton pe care vrea sa il lanseze Facebook

Sefii Facebook cred ca butonul “Like” nu mai este suficient pentru reteaua de socializare si se gandesc sa lanseze un nou buton.

Oamenii care se ocupa de dezvoltarea retelei de socializare Facebook s-au gandit sa creeze si un buton prin care oamenii sa isi exprime dezaprobarea fata de o postare, asa cum acum isi pot exprima aprecierea prin apasarea butonului Like. Dan Murello e unul dintre inginerii Facebook si totodata sustinatorul unui nou buton.

Acesta ar trebui sa exprime mai degraba altceva decat simpatia fata de un eveniment sau o persoane. Butonul de simpatizare nu are insa deocamdata un design bine definit, scrie yoda.ro. Facebook a inceput sa experimenteze aceasta optiune in grupuri restranse de utilizatori. E o consecinta directa a faptului ca multi dintre cei care folosesc reteaua de socializare cer si alternative la clasicul buton “Like”. Cazurile in care vezi cum anuntul unei morti strange like-uri sunt deja hilare.

Cu toate astea, nu se stie data exacta la care Facebook va lansa acest buton, in ciuda faptului ca noua optiune e in dezvoltare.
Asemenea multor idei propuse la traditionalele Facebook Hackathons, si butonul de simpatizare ar putea fi dat uitarii, daca Mark Zuckerberg nu va considera de cuviinta sa il includa in planurile sale.

Sursa foto: rounds.com