LA CE SE GANDESC BARBATII ATUNCI CAND FAC SEX

Ce trece prin mintea unui barbat in cele mai fierbinti momente pe care le petreceti in dormitor? Afla ce au raspuns cativa dintre ei.

Cat de placut este

Unul dintre primele lucruri la care se concentreaza barbatii atunci cand fac sex este placerea pe care o simt in timpul partidelor de sex. Cu cat esti mai prezent in moment, cu atat senzatiile sunt mai puternice.

Cu gandul la serviciu
Daca este o sursa de stres, el probabil se va gandi la locul de munca in timp ce face sex. Nu poate sa traiasca momentul atat cat si-ar dori pentru ca gandurile un ii zboara decat la sursa de probleme. insa atentie – daca se gandeste prea mult la alte lucruri, s-ar putea sa nu mai fie apt de sex in acele momente.

CITESTE SI: AMUZANT TOP 5 PARTIDE DE SEX CARE S-AU TERMINAT LA URGENTE

Mancare
Daca ii este foame de la inceput sau i se face foame in timpul partidei de sex, probabil va petrece cateva minute incercand sa-si aminteasca ce aveti prin frigider sau sa numere locuri din care isi poate comanda de mancare pe seara. Dupa o partida de sex fierbinte, merge intotdeauna o masa copioasa.

Seriale sau jocuri
Daca partenerul tau este un impatimit al jocurilor pe console sau PC sau a descoperit de curand un serial pe care il adora, cel mai probabil in timpul sexului mintea lui nu va fi doar la corpul tau sexy sau la ceea ce se petrece, ci la actiunea personajelor cu care joaca sau pe care le place din serial.

CITESTE SI: CE PACATE FACI, IN FUNCTIE DE ZODIE

Cu gandul la… nimic
Fie nu-i trece chiar nimic prin minte in timp ce faceti sex, ci doar se concentreaza la ceea ce face, fie pur si simplu nu-si aminteste la ce se gandea in acel moment – odata ce a terminat, parca toate ideile care ii treceau prin minte au disparut fara semn ca se vor mai intoarce.

Sursa www.unica.ro