LA CE SE GANDESC BARBATII CAND INSEALA

Cand un barbat insala se gandeste la multe lucruri, de la faptul ca face o greseala, la cat de bine se simte, sau cat de diferita este amanta de iubita sau sotia lui. Vezi la ce se gandeste cand te insala si decide ce ai de facut.

Se gandeste ca daca te insala doar o data, nu se pune

Multi barbati se pare ca se amagesc cu ideea ca daca nu simt nimic pentru amanta, inselatul si tradarea lor ”nu se pun”. Cu alte cuvinte, ei accepta ca inca isi iubesc partenera, dar ca aveau nevoie de un fel de ”reimprospatare” a vietii sexuale.

Se gandeste ca nu meriti asta
Unii barbati se simt vinovati pentru adulter chiar inainte ca actul sexual sa se consume. Indiferent daca se gandeste la tine inainte, sau dupa ce te-a inselat, inseamna ca inca ii pasa si ca poate a fost o greseala pe care nu o va mai repeta mult timp de acum incolo.

CITESTE SI: LA CE SE GANDESC BARBATII ATUNCI CAND SE MASTURBEAZA

Se gandeste ca merita asta
Unii barbati sunt foarte egoisti cand vine vorba de nevoile lor si de placerea proprie, asa ca s-ar putea ca atunci cand te insala, sa se gandeasca ca asta este ceea ce-i lipsea. Nu trebuie neaparat sa simta ceva profund pentru femeia cu care te tradeaza, dar atata vreme cat se simte bine cu ea si rau cu tine, sa continue in secret aventura.

Se gandeste ca inca este barbat cocos
Sunt multi barbatii care au nevoie sa cucereasca din cand in cand femei ca sa se simta barbati adevarati. Autovalidarea si senzatia de putere, tinerete si sarm care ”inca nu s-a dus” pot fi singurele motive pentru care ei isi insala partenerele de cursa lunga.

Se gandeste ca o sa fie dezastru daca afli
Desi nu toti barbatii se simt vinovati cand insala, unii dintre ei se simt destul de stresati de posibilitatea ca partenera lor ar putea afla de aventura. Multi chiar se gandesc la copii si la posibilitatea unui divort urat cand fac primii pasi spre o alta femeie.

Se gandeste ca tu esti mai frumoasa/mai buna la pat
Desi pare greu de crezut, unii barbati chiar au o revelatie care poate face bine relatiei voastre atunci cand insala. in functie de motivele pentru care ajung in patul altei femei, ei pot ajunge la concluzia ca totul a fost o greseala oribila si ca partenera lor oficiala este mult mai potrivita pentru ei.

Se gandeste daca e adevarat ca femeile simt inselatul
Din nou, vina poate fi de multe feluri: un barbat care isi insala partenera se poate gandi ca este gresit ce face, sau se poate gandi ca va fi prins si pedepsit. Teama si sentimentele negative nu sunt intotdeauna nobile, ci pot fi doar teama naturala de a pierde secretul si de a fi pus sa recunoasca ca a gresit cu ceva grav (majoritatea barbatilor nu prea suporta sa li se demonstreze ca au gresit).

CITESTE SI: 5 MODURI IN CARE II POTI FACE SEX ORAL

Se gandeste ca nu se va mai repeta/ e doar inceputul aventurii
Multi barbati cad pe ganduri cand sunt pusi in situatia de a-si trada partenera de viata. Poate ajunge la concluzia ca o aventura este tot ce avea nevoie ca sa se simta barbat din nou (cum spuneam, barbatii pot avea nevoie de validarea barbatiei destul de des si in moduri greu de inteles pentru femei). La fel, el se poate simti cu adevarat atras de cealalta femeie si chiar interesat de o relatie in paralel. Doar pentru ca iti doresti sa te aleaga tot pe tine, nu inseamna ca nu exista un procent care aleg sa renunte la relatia veche pentru una noua.

Barbatii insala, femeile insala, oamenii insala, dar gandurile nu pot fi verificate si sentimentele nu sunt intotdeauna usor de impartit in alb si negru. Acum ca stii la ce se gandeste cand te insala, poate ca vrei sau nu sa te desparti de el dupa o astfel de tradare.

Sursa www.unica.ro