La ce se gândesc femeile când le oferi sex oral! O să rămâi blocat

Sexul oral este un subiect intens dezbatut, care starneste de fiecare data pudoare, dar ceea ce se petrece in dormitor nu ar trebui blamat, judecat sau inchis cu lacatul intr-un coltisor al mintii noastre, pentru ca, dupa cum arata cercetarile, nemultumirile pe plan sexual stau la baza multor cereri de divort.

Sexul oral este, de regula, asociat satisfacerii barbatilor, insa si femeile pot primi, la randul lor, „saruturi” intime. Cunnilingus-ul, termenul care defineste actul de a oferi sex oral femeilor, este deopotriva un subiect ce merita abordat. Femeile sunt innebunite daca le faci sex oral, dar nu oricum, ci tinand cont de anumite reguli.

Pentru cei care (cred ca) au deprins deja tainele sexului oral perfect, avem o veste proasta. Iata ce gandesc femeile atunci cand primesc sex oral:

Sper ca nu te simti obligat sa faci asta!

Daca ea te satisface facandu-ti sex oral, asta nu inseamna ca esti pedepsit sa o faci si tu, la randul tau. Fa-o doar daca iti place, altfel partenera va sesiza ca o faci „din obligatie”.  Placerea trebuie sa fie reciproca si fara constrangeri de genul „eu ti-am facut, e musai sa-mi faci si tu mie”.

Prea multa „umezeala”

Cand umpli vaginul (si tot ce-i in jurul lui) cu saliva, cel mai probabil actul sexual ce urmeaza va fi unul dezastruos. Prea multa umezeala inseamna putina frictiune, iar clitorisul nu va fi prea fericit. Asadar, saruta cu pasiune zona intima a partenerei, dar tine-ti in frau secretiile salivare.

Nu prea adanc, te rog!

In momentele de pasiune nebuna, barbatii au tendinta sa se infiga in vaginul unei femei de parca ar infuleca o friptura suculenta. Ar fi bine sa-si tina sub control aceste porniri, pentru ca ar putea fi dureroase pentru bietele zone intime sensibile ale femeii. Barbia si dintii nu au ce cauta in acest peisaj! Bazeaza-te doar pe limba si buze!

Sper ca te-ai barbierit!

Da, domnilor, barba de 3 zile e al naibii de dureroasa! Chiar daca este una dintre trasaturile care ne atrag atentia si ne ingenuncheaza in fata voastra, barba voastra nu trebuie sa ne atinga delicatul vagin. E tepoasa, tare si ne irita teribil, asa ca renuntati la ea sau faceti in asa fel incat sa nu ne atinga zonele sensibile!

Continua asa!

Nu te gandi sa „condimentezi” totul cu doua degete sau cine stie ce alta jucarie sexuala. Limba ta isi face treaba de minune! Se intampla des ca, fix atunci cand e totul roz si mai avem putin si ajungem in al noualea cer, barbatii sa schimbe tactica. Iar aceasta sa nu fie deloc aducatoare de orgasme de vis. Daca vezi ca ma simt (foarte) bine, inseamna ca deocamdata nu am nevoie de altceva. Te anunt eu cand „se raceste treaba”!

NU TE HOLBA!

Stim ca barbatilor le place sa isi priveasca partenerile extaziate, dar n-ar fi rau sa o faca „mai cu perdea”. In loc sa se bucure de senzatiile pe care i le oferi, ea isi va bate capul sa nu aiba cine stie ce figura desfigurata, iar orgasmul va face multi pasi in spate. Asadar, capul jos soldat!

69, doar cu confirmare!

Nimic nu poate fi mai rau decat sa te simti purtata de norisori, cu ochii inchisi, visand un orgasm exploziv, cand, deodata, simti un penis care se balabane prin fata ochilor… Sigur, sexul oral e bine sa fie reciproc, dar nu neaparat simultan. Unora le place, altora nu. Cert e ca pozitia 69 trebuie pusa in aplicare doar cu acordul ambelor parti!

Sursa text: csid.ro