La cursurile online ilsc.ro profesorii pot trimite informații în timp real

Un curs online necesita la fel de multa munca ca si un curs pe teren, iar timpul pe care il dedici este, de asemenea, aproximativ acelasi. Cu toate acestea, formatul online, la fel ca un loc de munca virtual, va ofera mai multa flexibilitate. Atata timp cat va respectati termenele limita si comunicati cu instructorul si colegii vostri, nu conteaza unde sau cand indepliniti cerintele. In fiecare saptamana, instructorul  se asteapta de obicei sa luati singur urmatoarele actiuni:

-Revedeti obiectivele de invatare;

-Completati lecturile atribuite;

-Trimiteti sarcinile;

-Parcurgeti materialele de curs;

-Participati la forumurile de discutii.

Probabil ca aveti experienta in a finaliza in mod independent primele trei actiuni din cursurile anterioare in persoana. Invatarea dintr-o prelegere online este diferita, dar o puteti face oriunde si oricand. Profesorii pot trimite informatii in timp real, iar cursanti pot intreba daca au neclaritati!

Nu multi oameni au capacitatea de a-si lua timp liber de la munca pentru a se angaja intr-un program de absolvire cu norma intreaga, iar altii calatoresc adesea pentru munca. Pentru cei care mai trebuie sa jongleze cu munca si sa se intoarca la scoala, flexibilitatea unui program online ofera indivizilor posibilitatea de a invata in timp ce lucreaza si se dezvolta profesional.

Obtinand diploma de master online, puteti invata pe propriul program. In loc sa parasiti biroul mai devreme sau sa sariti peste cina in familie pentru a merge la cursuri, va conectati atunci cand va convine — la un moment care nu interfereaza cu alte angajamente. Aceasta flexibilitate va permite sa echilibrati mai usor munca, viata si scoala absolventa.

In plus, studentii nu se simt intotdeauna confortabil sa le ceara profesorilor sa repete un punct pe care l-au spus in ultima lor prelegere sau sa se afunde in detalii mai profunde pe o anumita tema. Cand invatati online, puteti revizui materialele din trecut sau puteti opri prelegerea pentru a efectua cercetari suplimentare sau pentru a va organiza notitele. Puteti lucra prin planul de lectie in propriul ritm pentru a va asigura ca stapaniti cu adevarat materialul inainte de a trece la urmatoarea sectiune. Aceasta flexibilitate suplimentara permite cursantilor online sa treaca prin curs cu propria lor viteza si sa profite la maximum de programul de studii.

A jongla cu munca, familia si scoala nu este un lucru usor de facut. Angajatorii recunosc acest lucru si admira abilitatile de gestionare a timpului necesare pentru a le echilibra pe toate trei. Deoarece nu exista ore stabilite pentru clasa in cadrul unui program de studii online, iar studentii au flexibilitatea de a-si crea propriile programe, este la latitudinea studentului sa contacteze in mod proactiv profesorii, sa finalizeze temele la timp si sa planifice din timp.

Unul dintre lucrurile pe care stim ca se asteapta angajatorii sa le facem este ca ne gestionam timpul in mod eficient. Nu este niciodata suficient sa fim la birou la timp dimineata si sa stam pana la sfarsitul zilei. Se asteapta ca majoritatea dintre noi sa realizeze mai multe proiecte in mai putin timp. Cursurile online va mentin intr-un program regulat de stabilire si indeplinire a termenelor limita, permitandu-va sa exersati gestionarea timpului si sa ramaneti productiv saptamanal. Angajatorii apreciaza adesea abilitatile de gestionare a timpului necesar pentru a finaliza un program de studii online si vad aceste abilitati ca pe un bun valoros pentru potentialii angajati. Instructorii se asteapta ca elevii sa fie independenti, sa invete singuri si sa se implice cu materialul pe care il predau. Este acelasi lucru in forta de munca. Angajatorii doresc sa fiti auto-motivat, sa mergeti dupa lucrurile care va intereseaza si sa cautati noi oportunitati si moduri de a face lucrurile. Cu cat puneti mai mult suflet – indiferent daca invatati online sau lucrati pentru angajatorul vostru, cu atat veti reusi mai mult.

A invata sa lucrati cu altii intr-un mediu virtual va poate face sa deveniti un lider mai eficient. Veti dezvolta abilitati critice de conducere utilizand cunostinte de specialitate, creand procese eficiente si luand decizii cu privire la cele mai bune practici de comunicare, cum ar fi ceea ce ar trebui discutat in persoana sau virtual.

Intr-un program online, veti participa si la forumuri de discutii cu colegii vostri, veti comunica cu profesorii prin e-mail si veti colabora prin diverse programe software. Pe masura ce programul progreseaza, veti deveni mai bine la prezentarea ideilor si la formularea unor argumente puternice, succinte si profesionale prin intermediul textului.

Participarea la discutii intr-o echipa virtuala este extraordinara. Comunicarea ideilor voastre in mod clar, obtinerea de raspunsuri si proiectarea unei imagini profesionale sunt abilitati necesare intr-un loc de munca, chiar si virtual. Instructorii, la fel ca si managerii, se asteapta ca voi sa scrieti comunicari respectuoase, atente si politicoase, sa raspundeti la diferite perspective si sa construiti un raport cu colegii vostri. Din fericire, intr-un program online, veti perfectiona rapid aceasta abilitate – postare dupa postare, saptamana dupa saptamana, curs dupa curs. Datorita capacitatii de a va conecta din orice locatie, discutiile de clasa prezinta o gama mai larga de perspective, ajutandu-va sa va imbunatatiti propria intelegere interculturala. Elevii nu numai ca au posibilitatea de a intra in retea cu oameni din intreaga lume, dar pot, de asemenea, sa-si largeasca perspectiva si sa devina mai constienti din punct de vedere cultural.

Companiile cauta angajati care sa poata inova, iar inovatia vine adesea din afara lumii  imediate. Daca sunteti interesat de antreprenoriat, de exemplu, cunoscand o lumpa straina puteti intelege cum alte tari adopta anumite tehnologii sau abordeaza anumite industrii va poate aduce idei noi sau puteti imbunatati un concept existent pe care l-ati dezvoltat.