La initiativa primarului RARES MANESCU, o suta de sisteme de PARCARI INTELIGENTE verticale vor fi realizate in SECTORUL 6

In sedinta de joi, 17 decembrie, consilierii locali ai SECTORULUI 6 au aprobat Hotararea privind aprobarea programului multianual de investitii pentru „Implementarea a 100 de sisteme de PARCARI INTELIGENTE verticale”, initiata de primarul RARES MANESCU.

Potrivit acestei hotarari, finantarea va fi realizata din bugetul local al SECTORULUI 6 si din alte surse de finantare, programul multianual de investitii urmand sa fie revizuit, adaptat si aprobat anual in perioada 2016 – 2019. Administratia Domeniului Public si Dezvoltarii Urbane este autoritatea care va duce la indeplinire prevederile hotararii Consiliului Local.

„Problema spatiilor de parcare, cu care se confrunta soferii in Capitala, este bine stiuta de ani de zile, iar SECTORUL 6 este unul dintre cele mai aglomerate. Suntem singura comunitate din Romania care a implementat sistemul SMART-PARKING. Pana acum, am construit aproape 70 de baterii SMART-PARKING. Cererea este, in continuare, foarte ridicata, astfel ca ne propunem sa continuam acest program cu inca 100 de sisteme”, a declarat primarul RARES MANESCU.

Potrivit Graficului de esalonare financiara a programului multianual de investitii privind achizitionarea a 100 de sisteme de PARCARI INTELIGENTE verticale in SECTORUL 6, in perioada 2016 – 2019, costurile estimate se ridica la 32.176 mii de euro.

Sursa foto: primarie6