LA LOC COMANDA: CLAUDIU KESERU nu s-a inteles cu AL-GHARAFA si se intoarce la STEAUA

Veste excelenta pentru suporterii si antrenorii echipei STEAUA BUCURESTI. Atacantul CLAUDIU KESERU nu s-a inteles cu gruparea AL-GHARAFA, ocupanta locului sapte din campionatul Qatarului, si se va intoarce sub comanda tehnicianului COSTEL GALCA, informeaza miercuri, in exclusivitate, cotidianul Gazeta Sporturilor in editia electronica.

CLAUDIU KESERU a plecat luni seara in Qatar pentru a negocia contractul cu AL-GHARAFA, dupa ce-a avut probleme cu viza. Ajuns ieri in Golf si dupa mai multe runde de negocieri, transferul jucatorului de 28 de ani a picat. Acesta urmeaza sa revina in Romania zilele viitoare si se va alatura din nou lotului condus de COSTEL GALCA, noteaza sursa citata.

CITESTE SI: STEAUA a ramas fara GOLGHETER: CLAUDIU KESERU a fost IMPRUMUTAT la AL-GHARAFA 

“Fotbal Club STEAUA BUCURESTI anunta ca a ajuns la un acord pentru transferul definitiv al atacantului CLAUDIU KESERU la Al GHARAFA, din prima liga a Qatarului. Jucatorul care a inscris 28 de goluri pentru echipa noastra in 2014 urmeaza sa se deplaseze la Doha, pentru a efectua vizita medicala si pentru a semna contractul cu gruparea qatareza”, a fost mesajul postat pe site-ul oficial al STELEI BUCURESTI, luni, 16 februarie la ora 20:40.

CLAUDIU KESERU  a mai atat in aceasta iarna alte doua destinatii: Arabia Saudita si Kazahstan. Atacantul a fost dorit de Al-Nasr, care ii dadea 2 milioane de euro salariu anual, iar STEAUA incasa 4 milioane de euro in schimbul tranzactiei. Iar cei de la FC Astana ofereau doua milioane pentru STEAUA si un milion pentru fotbalist. Ambele echipe au renuntat sa mai trimita ofertele oficiale pe adresa clubului, dupa ce-au aflat de pretentiile stelistilor.

Sursa foto: sport.ro