La multi ani, Gica Hagi! FC Steaua ii ofera lui Hagi un tricou semnat de toti jucatorii

La multi ani, Gica Hagi! FC Steaua ii ofera lui Hagi un tricou semnat de toti jucatorii

Jucatorii echipei FC Steaua au semnat, joi, un tricou al gruparii “ros-albastre” pe care i-l vor oferi fostului international Gheorghe Hagi, care a implinit 50 de ani, potrivit unei fotografii postate pe contul de Facebook al clubului. Componentii echipei, dar si staful tehnic au semnat tricoul pe care Steaua il foloseste in deplasare si au facut o poza de grup pe care au insotit-o cu mesajul “La multi ani, Gica Hagi!”.

De asemenea, FC Steaua noteaza ca data de 5 februarie 2015 reprezinta o zi de sarbatoare pentru intreaga suflare “ros-albastra” si pentru intreaga istorie a fotbalului românesc. “Cel mai de succes si talentat jucator roman din toate timpurile, liderul celei mai puternice generatii din istoria echipei nationale si poate cel mai mare si infocat sustinator al Stelei: Gheorghe Hagi! Ne-a bucurat ca jucator, ca lider, ca si caracter! Pentru scurt timp, a antrenat si echipa sa de suflet, reusind s-o califice in Liga Campionilor si este omul care a aparat Steaua intotdeauna si a stiut sa promoveze imaginea acestui club asa cum niciun alt nume mare din fotbalul nostru nu a facut-o. Pentru toate acestea, Fotbal Club Steaua Bucuresti ii multumeste celui care a fost, este si va ramâne «Regele Fotbalului Romanesc» pentru tot ceea ce reprezinta, ii ureaza sa aiba parte, in continuare, de bucurii in viata si in activitatea profesionala si sa ramâna mereu acelasi perseverent luptator pentru cauza fotbalului romanesc”, a notat Steaua, pe pagina de Facebook.

Citeste si: GHEORGHE HAGI, PREMIAT la implinirea a 50 de ani. FOTO in articol

Fostul capitan si selectioner al echipei nationale a României, Gheorghe Hagi, considerat “Regele” fotbalului românesc, s-a nascut la 5 februarie 1965, la Sacele.

Gheorghe Hagi sarbatoreste implinirea vârstei de 50 de ani in Turcia, el aflându-se in aceasta perioada in Antalya intr-un stagiu de pregatire cu echipa FC Viitorul.