La naiba, cu ce o rima o amenda de la CNA?

Cum spune cineva din mass media romaneasca la adresa extremistilor maghiari in frunte cu Vona Gabor hop si CNA-ul cu o amenda. Ultima situatie concreta este cea legata de cazul jurnalistului Rares Bogdan de la postul Realitatea Tv, dupa ce acesta a prezentat si argumentat situatia, evident inflamata, din ultimele zile din Ardeal.

Pac – 20 de mii amenda si principiul o mana spala pe alta a iesit, inca o data, la suprafata. Dar, sa detaliem: in primul rand luam una bucata miting neautorizat la Targu Mures, unde participa mai multi extremisti maghiari decat secui autohtoni. Dupa care adaugam o declaratie uimita si totodata hotarata a lui Kelemen Hunor, proaspat revenit la Guvernare, in care acesta spune ca nu este de acord cu Jobbik si Garda Maghiara pe teritoriul Romaniei. In treacat adaugam si un pic de caimac din fandoseala contradictorie si televizata dintre palatele Cotroceni si Victoria pe aceeasi tema. Cand parea ca toata lumea, inclusiv UDMR-ul, s-a pus de acord asupra faptului ca Vona Gabor si ai lui ar merita interzisi, iar ziaristii au inceput sa discute pe aceasta tema, isi face aparitia blatul, elementul esential al combinatiei de mai sus.

Citeste si: Vona Gabor, un extremist bezmetic si mincinos

Mai precis, atunci cand Rares Bogdan s-a dovedit a fi un pic mai acid decat ceilalti in abordarea acestui subiect mediatizat (n.n. pana la urma este ardelean get beget!), hop si CNA-ul cu amenda. Ion Cristoiu si el prezent prin zona declara ca premierul Ponta ar fi in spatele acestei pedepse pecuniare. Intr-un fel ar fi logic tinand cont ca primul ministru nu prea ii are la suflet pe cei de la Realitatea si nici nu se fereste sa o arate ori de cate ori are ocazia. Si atunci ne gandim si realizam cum a fost de fapt toata miscarea: Kelemen Hunor zice ca nu-i bine, Victor Ponta il sustine, Rares Bogdan ii “pocneste” si tot el se “loveste”. La naiba, ce o rima cu o amenda de la CNA?  

 Sursa foto: realitatea.net