La PRIMARIA CAPITALEI SPAGA este o OBISNUINTA – MOTIVARE judecatori in cazul WIGLER

MAGISTRATII de la TRIBUNALUL BUCURESTI, care au decis saptamana trecuta sa-l ARESTEZE PREVENTIV pe SOLOMON WIGLER pentru LUARE de MITA, il admonesteaza pe consilierul personal al primarului general SORIN OPRESCU, spunand despre acesta ca-si facuse un obicei din a solicita SPAGA.

Judecatorii au amintit, in motivarea deciziei de ARESTARE PREVENTIVA  a lui SOLOMON WIGLER, despre faptul ca acesta a dat dovada de perseverenta in a strange cat mai multi bani din MITA si SPAGA, folosindu-se, evident, de influenta pe care sustinea ca o are atat la nivelul sefilor din primarie, cat si asupra consilierilor generali ai Capitalei.

CITESTE SI: CONSILIERUL PERSONAL al lui SORIN OPRESCU, WIGLER SOLOMON, ARESTAT PREVENTIV pentru 30 de zile. UPDATE 

In plus, frecventa cu care acesta a cerut si a primit spaga le formeaza judecatorilor opinia ca lasarea in libertate a lui SOLOMON WIGLER ar fi un pericol concret pentru ordinea publica.

Arestarea consilierului lui SORIN OPRESCU a fost considerata necesara de aceiasi magistrati, pentru ca, din analizarea actelor de la dosar, ar fi rezultat ca SOLOMON WIGLER “isi facuse un obicei din a pretinde si primi sume de bani, rezultand specializarea acestuia in astfel de activitati infractionale care constituiau o sursa ilicita de venit”.

CITESTE SI: REFERAT DNA: Consilierul lui OPRESCU negocia MITA intr-un parc din Bucuresti 

Sursa foto: realitatea.net