La primul eșec, Nicolae Dică va fi dat afară de la FCSB! Becali are deja trei înlocuitori

Zilele lui Nicolae Dică pe banca tehnică a FCSB sunt numărate. La prima înfrângere suferită de roș-albaștri, Gigi Becali îl va da afară pe actualul antrenor al formațieipe care o patronează. Gazeta Sporturilor a anunțat care sunt cele trei variante de înlocuitor la care se gândește latifundiarul din Pipera.

Demiterea n-ar constitui o problemă, pentru că acordul cu Nicolae Dică e valabil doar până la sfârșitul sezonului și poate fi rupt cu plata a 50.000 de euro, o sumă pe care Gigi Becali și-ar permite-o ușor.

O soluție evidentă pentru înlocuirea lui Dică nu există încă. Becali a mai luat în calcul variante în ultima vreme: Edward Iordănescu, Mircea Rednic, Mihai Teja. Cele mai mari șanse să treacă acum la FCSB le-ar avea Teja, care a făcut minuni la Gaz Metan, i-a condus pe medieșeni până pe locul al treilea. El a mai lucrat la FCSB ca antrenor secund, a fost și junior al roș-albaștrilor. Rednic nu ar avea portretul antrenorului cu care Becali să se simtă confortabil, nu e un tip docil și ușor de manevrat. Și Iordănescu junior are cam aceleași “defecte”, scrie Gazeta Sporturilor.

Sursa foto: sport