LA REVEDERE! Numele lui PONTA apare si in dosarul cumnatului IULIAN HERTANU. Si numele lui CRIN ANTONESCU este vehiculat ! UPDATE

RAZBOIUL dintre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) si VICTOR PONTA capata proportii, iar premierul Romanie pare a avea din ce in ce mai putine sanse de scapare. Conform postului Realitatea TV, numele lui VICTOR PONTA apare si in dosarul cumnatului sau, IULIAN HERTANU, instrumentat de procurorii anticoruptie din Ploiesti.

Numele premierului VICTOR PONTA si al fostului presedinte al PNL, CRIN ANTONESCU, apar intr-o serie de interceptarile din dosarul de coruptie in care este implicat IULIAN HERTANU, cumnatului premierului.

CITESTE SI: DNA: Directorii Hidro Prahova si Romair Consulting, retinuti pentru TRAFIC SI CUMPARARE DE INFLUENTA in dosarul HERTANU

Numele celor doi fosti copresedinti ai USL apare intr-o conversatie dintre proaspat arestatul preventi director al HIIDRO PRAHOVA, ADRIAN SEMCU, si o alta persoana din combinatie.

In ziua de 21.01.2011, la ora 11:38:25, SEMCU ADRIAN-EMANUIL, este contactat de BOZIANU NICOLETA CATALINA),  cei doi purtand urmatoarea discutie:

BOZIANU NICOLETA CATALINA: Am vorbit cu asta.

SEMCU ADRIAN-EMANUIL: Da?

BOZIANU NICOLETA CATALINA: Pai a zis macar sa o rezolve asa…, jumate, adica sa-i dea ree.

SEMCU ADRIAN-EMANUIL:  Aha.

BOZIANU NICOLETA CATALINA:  Si diseara, cand termina acela, ca se duce nu stiu unde, se mai intalnesc o data, pe seara.

SEMCU ADRIAN-EMANUIL:  Dar nu au dat inca verdictul aia?

BOZIANU NICOLETA CATALINA:  Nu, nu.

SEMCU ADRIAN-EMANUIL:  Dar cat crezi ca mai dureaza? Sau el ce zice?

BOZIANU NICOLETA CATALINA: Ma, el zice ca deseara ar avea un raspuns mai clar. La 7, nu stiu cand are intalnirea, a zis ca,  cum termina acolo, ma suna iar si daca e ceva mai mult de vorbit, maine ori ma duc pana la jumatea drumului ori vine el, ori nu stiu… ceva de genul asta.

SEMCU ADRIAN-EMANUIL: Ihi.

BOZIANU NICOLETA CATALINA: Cam asa am discutat cu el.

SEMCU ADRIAN-EMANUIL: Am vorbit cu tovarasul CRIN.

BOZIANU NICOLETA CATALINA: Da?

SEMCU ADRIAN-EMANUIL: L-am sunat, nu mi-a raspuns si in 2 minute ma suna inapoi. Lejer, foarte asa… Stie de toate dedesubturile lui GHITA, dar el a vorbit cu PONTA. Si i-a zis Bai, e problema voastra, la Prahova nu cedez , unul e al nostru. Nu conteaza care.( n.n. ulterior a fost incheiat contractul cu asocierea formata din SC GROSSMAN ENGINEERING SRL, administrata de cumnatul premierului Ponta Victor Viorel, Hertanu Iulian Cristian, si SC EURO CONSTRUCT TRADING 98 SRL) Si el… tot el zice…: Bai ADI,  sa fiu sincer si drept, eu cred ca ar fi mai important judetul, ca la Ploiesti e CATALINA, e organizatia, avem fieful totusi de nivel… nu-mi fac probleme. Dar in judet… Exact gandirea mea. Stii?

BOZIANU NICOLETA CATALINA: Da.

”SEMCU ADRIAN-EMANUIL: Am vorbit cu tovarasul CRIN.

BOZIANU NICOLETA CATALINA: Da?

SEMCU ADRIAN-EMANUIL: L-am sunat, nu mi-a raspuns si in 2 minute ma suna inapoi. Lejer, foarte asa… Stie de toate dedesubturile lui GHITA, dar el a vorbit cu PONTA. Si i-a zis Bai, e problema voastra, la Prahova nu cedez , unul e al nostru. Nu conteaza care.( n.n. ulterior a fost incheiat contractul cu asocierea formata din SC GROSSMAN ENGINEERING SRL, administrata de cumnatul premierului Ponta Victor Viorel, Hertanu Iulian Cristian, si SC EURO CONSTRUCT TRADING 98 SRL) Si el… tot el zice…: Bai ADI, sa fiu sincer si drept, eu cred ca ar fi mai important judetul, ca la Ploiesti e CATALINA, e organizatia, avem fieful totusi de nivel… nu-mi fac probleme. Dar in judet… Exact gandirea mea. Stii?

BOZIANU NICOLETA CATALINA: Da.”

CITESTE SI: AUDIO INCENDIAR cu discutiile PAPUSARILOR VANTU si GHITA: I-am zis lui PONTA, ba o f… pe ma-ta, te duci pe sticla! 

Sursa foto: jurnalul.ro