Ladislau Boloni, ofertat de Federatia Maghiara de Fotbal

Ladislau Boloni a primit o oferta de a antrena selectionata Ungariei, insa a refuzat-o. Tehnicianul roman se afla sub contract cu formatia din Qatar, Al- Khor, pana in vara anului 2014.

“Raspunsul a fost simplu, fiindca sunt sub contract cu formatia din Qatar, Al- Khor, pana in vara anului 2014. In oferta federatiei maghiare au existat si cateva referiri financiare, dar nu am ajuns la ele. Nu cred ca ne-am fi blocat de ele, insa primul criteriu, cel al contractului cu Al-Khor, nu putea fi depasit”, a declarat Boloni pentru Nemzeti Sport.

“Evident ca si situatia actuala a fotbalului maghiar este o problema. Am dezbatut tema asta cu mai multi profesionisti, 2-3 jucatori maghiari de nationala, cativa jurnalisti si chiar directori tehnici. Nu sunt de acord cu concluzia ca nationala Ungariei a ratat barajul intr-un singur minut (n.r – egalarea Romaniei in ultimul minut al partidei de la Budapesta). Problemele fotbalului maghiar nu pot fi reduse doar la atat. Nu va suparati ca va spun, dar fotbalul maghiar nu se mai afla pe harta Europei din 1986”, a mai spus tehnicianul roman.

“In ultimul timp m-au preocupat informatiile venite dinspre Ungaria. Am cautat solutii. Totul trebuie sters si schimbat. Ar trebui luate decizii care vor deranja multi oameni din sistem, care iti vor deveni dusmani. Nu am doar ganduri, ci si planuri concrete, 5-6 masuri imediate pe care le-am dezbatut si cu reprezentantii federatiei. Daca lucrurile vor merge pe drumul corect, fotbalul maghiar si-ar putea reveni in 8 ani”, a concluzionat Boloni.