Lady Gaga a dezvăluit că a fost violată și a rămas însărcinată

Lady Gaga a dezvăluit într-un interviu pentru documentarul realizat de Oprah Winfrey și Prințul Harry că a fost violată. Artista, care avea atunci doar 19 ani, a povestit că a rămas însărcinată, a fost bătută și abandonată pe stradă de un producător muzical.

Lady Gaga a mai spus că a fost diagnosticată cu stres post-traumatic și că încă are cicatrici fizice și emoționale după traumele din trecut, scrie The Guardian.

“Aveam 19 ani și lucram în industrie, iar un producător mi-a spus să mă dezbrac. Am refuzat și am plecat, dar m-au amenințat că îmi vor arde toată muzica. Și nu s-au oprit. Pur și simplu am paralizat. Nici măcar nu-mi mai amintesc”, a spus Lady Gaga.

“Înțeleg toată această mișcare #MeToo, înțeleg că unii oameni se simt mai confortabil să facă asta, dar eu nu. Nu vreau să-l mai văd niciodată pe acel om, îmi este frică de el”, a continuat cântăreața.

“Cum să explic oamenilor că am privilegii, bani și putere, dar că mă simt groaznic? Cum să faci așa ceva? Nu sunt aici să-mi spun povestea ca să-mi plângă cineva de milă, e în regulă. Deschideți-vă inima pentru altcineva. Am trecut prin asta iar oamenii au nevoie de ajutor. Este parte a procesului meu de vindecare, că vorbesc cu voi”, a mai declarat Lady Gaga.

“Nu-mi mai simțeam trupul. La început am simțit durere, apoi amorțeală, apoi mi-a fost rău săptămâni de-a rândul. Mi-am dat seama că a fost aceeași durere pe care am simțit-o când persoana care m-a violat, m-a abandonat, însărcinată, la colțul străzii, la casa părinților mei, pentru că vomitam și îmi era rău. Pentru că am fost abuzată și încuiată în studio, luni la rând”, a mai povestit artista.

Sursa foto: captura video