Lamborghini Countach 25th Anniversary Edition scos la vanzare de un britanic. GALERIE FOTO

Un britanic isi scoate la vanzare Lamborghini-ul Countach 25th Anniversary Edition, un supercar care are la bord doar 187 km, cu totii realizati de inginerii din Sant’Agata Bolognese.

Propulsia masinii pe care vrea sa o vanda britanicul este asigurata de un motor V12 de 5.2 litri montat central, capabil sa livreze 455 CP, scrie 4tuning.ro, care noteaza ca Lamborghini Countach 25th Anniversary Edition a fost lansat in premiera mondiala in cursul anului 1988 si construit numai pana in 1990.

Aspectul exterior plin de agresivitate si masculinitate semnat de argentinianul Horacio Pagani reprezinta principalul punct forte al supercarului italian, dar pentru viitorul comparator va conta cu sigiranta si faptul ca modelul a fost depozitat pe parcursul celor 24 de ani de existenta ai sai intr-o incapere speciala dotata cu climatizare, iar la fiecare 30 de zile a avut parte de cate o ampla verificare. De asemenea, proprietarul britanic al supercarului italian se lauda ca exemplarul sau nu a suferit nici un fel de modificare, atat culoarea de la nivelul caroseriei, cat si pielea de la interior – care a fost tratata permanent in aceste aproape doua decenii si jumatate, fiind cele originale.

 

Englezul nu a oferit inca informatii cu privire la pretul masinii, dar specialistii spun ca acest Lamborghini Countach 25th Anniversary Edition valoreaza aproximativ 250.000 de euro.

 

Sursa foto: 4tuning.ro