Lamborghini Gallardo editie speciala, facut praf in Malaezia. Erau doar 20 de exemplare in lume. FOTO

Un Lamborghini Gallardo LP550-2 MLE, ce face parte dintr-o editie limitate de numai 20 de exemplare, a fost facut facut praf in Malaezia. Accidentul nu a facut victime, insa bolidul a fost distrus in totalitate.

Nu se stie exact cum s-a petrecut accidentul, cert este ca in el au fost implicate un camion si un taxi. Cat despre supercarul italian, acesta pare ca a fost distrus aproape in totalitate, in special pe partea pasagerului din dreapta.

Citeste si: ASA SE RIDICA UN LAMBORGHINI GALLARDO IN FRANTA. VIDEO

La volanul bolidului s-ar fi aflat un student de 25 de ani, din provincia Gua Musang, Malaezia, potrivit exoticarphy.com. Din cate se pare, tanarul ar fi pierdut controlul Lamborghini-ului in timp ce depasea un camion.

Lamborghini Gallardo distrus face parte dintr-o editie limitata de numai 20 de exemplare dedicata Malaeziei. Bolidul este propulsat de un motor aspirat natural de 5.2 litri, capabil sa dezvolte 550 cai putere si un cuplu de 540 Nm. Gratie acestei combinatii, masina de lux atinge 100 de km/h in numai 3.9 secunde si are o viteza maxima de 320 de km/h.

Sursa foto: kanonfilm.se, exoticarphy.com