LANSARE IPHONE 7, 7 SEPTEMBRIE 2016. Cand va putea fi cumparat in ROMANIA

LANSARE IPHONE 7, PE 7 SEPTEMBRIE, 2016. UPDATE. Apple tocmai a activat contul de Twitter al companiei, la doar cateva zile inainte de lansarea oficiala a modelului iPHONE 7. Compania a activat contul de Twitter, cu caseta oficiala, un avatar nou si o imagine de fundal exact ca in invitatiile de presa lansate pentru evenimentul de lansare al iPHONE 7.

LANSARE IPHONE 7, PE 7 SEPTEMBRIE, 2016. Demersul misterios sugereaza ca Apple ar putea folosi reteaua de socializare, in sfarsit, dupa ce contul a stat inactiv timp de cinci ani.

LANSARE IPHONE 7, PE 7 SEPTEMBRIE, 2016. Unele voci din domeniul IT sugereaza ca Apple ar putea folosi Twitter pentru a face un soi de live-text de la evenimentul de lansare al iPHONE7. Chiar daca cei de la Apple nu au scris inca nimic pe contul de Twitter, acesta a reusit sa stranga deja 100.000 de followeri si creste in continuare rapid.

LANSARE IPHONE 7, PE 7 SEPTEMBRIE, 2016. CAND APARE IN ROMANIA. iPHONE 7 va fi lansat pe 7 septembrie, anunta sefii de la Apple. Alaturi de noul smartphone vom vedea probabil Apple Watch 2 si MacBook Pro. Asta inseamna ca noul telefon va fi prezent in Romania, la marile magazine, de la inceputul lunii octombrie.

LANSARE IPHONE 7, PE 7 SEPTEMBRIE, 2016. CAND APARE IN ROMANIA. Noile iPhone-uri vor pastra in mare forma iPhone 6s si iPhone 6s Plus, ceea ce a dus la nasterea unor zvonuri cum ca Apple va pastra denumirea de iPHONE 7 pentru 2017, varianta ”s”.

LANSARE IPHONE 7, PE 7 SEPTEMBRIE, 2016. CAND APARE IN ROMANIA.  Ambele modele ce urmeaza a fi lansate vor primi procesoare mai rapide (A10) si un nou sistem de operare ios 10. modelul de baza va porni de la 32GB spatiu de stocare, iar iPhone 7 Plus va utiliza un sistem dual camera, idee preluata de la rivali Samsung, LG si HTC. Pe langa varianta de 32 de GB, vom avea la dispozitie si variantele 64 GB, 124 GB si 256 GB. Cel mai ieftin model iPHONE 7 va costa 850 de dolari, asta inseamna o prima veste proasta pentru utilizatorii de iphone.

LANSARE IPHONE 7, PE 7 SEPTEMBRIE, 2016. CAND APARE IN ROMANIA. Vestea ca Apple ar putea readuce culoarea neagra pentru iPhone 7 nu se confirma. O poza publicata de GSM Arena prezinta versiunile de culoare pe care le va avea iPHONE 7. Sunt doar 4 dintre acestea – Silverm Space Grey, Gold si Rose Gold. Acestea au fost culorile standard si pe iPhone 6s si 6s Plus.

A fost eliminat portul jack

LANSARE IPHONE 7, PE 7 SEPTEMBRIE, 2016. CAND APARE IN ROMANIA. Eliminarea jack-ului pentru casti la iPHONE 7 a fost cel mai controversat zvon legat de viitorul telefon al celor de la Apple ce urmeaza sa fie lansat in luna septembrie.

LANSARE IPHONE 7, PE 7 SEPTEMBRIE, 2016. CAND APARE IN ROMANIA. Co-fondator al companiei alaturi de Steve Jobs, Steve Wozniak a criticat adeseara Apple de cand a plecat in 1985. Wozniak spune acum ca renuntarea la jack-ul traditional ii va frustra pe oameni si ii va forta sa foloseasca un echipament inferior pentur a asculta muzica.

LANSARE IPHONE 7, PE 7 SEPTEMBRIE, 2016. CAND APARE IN ROMANIA. ”Daca va veni fara jack-ul de 3.5mm, asta va enerva multi oameni. Nu as folosi bluetooth-ul, nu imi place varianta wireless. Suna mult mai rau. Daca va exista Bluetooth 2 cu o banda superioara si calitate mai buna care sa sune ca muzica reala, l-as folosi. Cei de la Apple se misca mereu cu un ochi la viitor si imi place sa ii urmez”, a declarat Wozniak.

Sursa foto: GO4IT