Lansarea candidatului ACL se va face printr-un miting organizat la Bucuresti

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat, marti, ca prezidentiabilul ACL Klaus Iohannis “nu o sa aiba nicio problema cu Agentia Nationala de Integritate” si ca lansarea candidatului Aliantei se va face printr-un miting organizat la Bucuresti.

Blaga a fost intrebat daca ACL are un plan pentru cazul in care instanta va da o decizie in procesul pe care Klaus Iohannis il are cu ANI.”Domnul Iohannis nu o sa aiba nicio problema cu Agentia Nationala de Integritate!”, a precizat Vasile Blaga, seful de campanie electorala al candidatului ACL.

Blaga a mai spus ca echipa de campanie electorala “este in constructie” si ca toate detaliile privind strangerea de semnaturi si data lansarii candidatului ACL vor fi aflate “la momentul potrivit”.

Citeste si: IOHANNIS: Ultima intalnire pe care am avut-o cu presedintele Basescu a fost in 2008

“Echipa de campanie este in constructie. Stim exact care este componenta pe partea colegilor vechiului PNL, acum o stabilim cu sarcini precise pentru fiecare”, a aratat Blaga. 

Intrebat cand va fi lansat candidatul ACL pentru prezidentiale, Blaga a raspuns: “Va vom comunica data. Sigur va avea loc printr-un miting in Bucuresti”. 

Citeste si: Vasile Blaga este seful de campanie al lui Klaus Iohannis

De asemenea Blaga a spus ca nu stie daca este nevoie de un purtator de cuvant intr-o campanie prezidentiala. “Nu exista purtator de cuvant al campaniei, exista purtator de cuvant daca si-l va stabili domnul Iohannis, nu stiu daca este nevoie de purtator de cuvant intr-o campanie prezidentiala”, a argumentat Blaga.

Conducerea ACL a avut marti prima sedinta de pregatire a campaniei electorale, Vasile Blaga fiind anuntat drept seful de campanie al ACL.

“O sa avem astfel de sedinte, ele sunt de rutina cum probabil sunt si la adversarii nostri de campanie. De fiecare data cand vom avea ceva de comunicat o s-o facem”, a precizat Blaga.