Lansarea Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge. Ce noutati au sud-coreenii pentru 2015 GALERIE FOTO

Lansarea Samsung Galaxy S6 s-a desfasurat in acest weekend, in Barcelona. Galaxy S6 si Edge au fost confirmate, iar din 10 aprilie le avem pe piata.

Samsung Galaxy S6 si versiunea Edge sunt realizate din metal si sticla, iar compania promite ca nu se indoaie. Pe parcursul evenimentului de lansare, Samsung a oferit mai multe comparatii cu iPhone 6. Telefoanele lor se incarca de doua ori mai repede, exista un mod fast charging pentru ca in 10 minute sa ai energie pentru patru ore, iar camera a fost imbunatatita, desi ramane tot la 16 megapixeli.

Daca Galaxy Note Edge era curbat doar pe o parte, acest Samsung Galaxy S6 Edge este pe ambele margini. Desi ruleaza Android Lollipop cu interfata TouchWiz, exista cateva aplicatii in plus pentru aceasta curbare, cum ar fi ca poti seta culori pentru cinci contacte si stii exact cine te cauta, cand telefonul e cu fata in jos pe masa. De asemenea, Edge este un pic mai mare decat Galaxy S6.

Doua functionalitati interesante pentru cele doua Galaxy S6 sunt incarcarea wireless si plata electronica prin Samsung Pay. Nu sunt chestiuni de pionierat pentru Samsung, dar compania este mai determinata ca niciodata ca aceste doua caracteristici sa se materializeze intr-un standard. Incarcarea wireless a fost integrata in telefon, dar bateria nu mai este accesibila utilizatorului, ca pana acum.

Aceasta este o zi foarte interesanta. Gata cu zvonurile“, a spus directorul Samsung. Si asa a inceput prezentarea noului Galaxy, unul pentru urmatorii cinci ani ai Samsung. Sud-coreenii se lauda ca s-au concentrat pe produse mai bune, pe noi tehnologii.

Scopul nostru a fost simplu: sa facem cel mai frumos smartphone din istoria Samsung si cel mai avansat din lume. Asta urmeaza“. Samsung Galaxy S6 este acel produs.

 

Sursa foto http://playtech.ro/