LANT UMAN in fata Palatului Cotroceni format din zeci de sustinatori ai unirii Romaniei cu Republica Moldova

Sustinatorii unirii Republicii Moldova cu Romania au format miercuri seara un lant uman langa sediul Presedintiei, iar la ora 19 au fost invitati la discutii trei reprezentanti ai protestatrilor, informeaza B1 TV. Oamenii sunt nemultimiti ca ideea unirii nu a mai fost luata in discutie de presedintele IOHANNIS. 

Protestatarii au venit cu scaune la Cotroceni, aratandu-si astfel nemultumirea fata de lipsa de ospitalitate cu care au fost tratati tinerii unionisti care au participat vara trecuta la un mars pe jos de la Chisinau la Bucuresti. Acestia sustin ca au fost primit atunci pe podele la Cotroceni si acum au venit cu scaune ca sa se asigure ca nu se va mai intampla acest lucru. 

Reprezentantii unionistilor au fost deranjati si de declaratiile facute saptamana trecuta de KLAUS IOHANNIS. Seful statului a afirmat ca pentru moment nu se poate discuta serios despre o unire intre Romania si Moldova. Mesajul presedintelui a fost privit de tinerii basarabeni ca o tradare, fiind in contradictie cu promisiunile facute de IOHANNIS in campania electorala. 

Sursa foto: observator