Larisa Iordache, la intoarcea in Romania: “Imi doream AURUL MONDIAL”

Gimnasta LARISA IORDACHE, vicecampioana mondiala la individual compus si la sol, a declarat, la sosirea pe aeroportul Otopeni, ca regreta faptul ca nu a castigat o MEDALIE DE AUR la Mondialele de la Nanning, de unde delegatia Romaniei a revenit marti in tara.

LARISA IORDACHE a participat in China la cel de-al doilea ei Mondial si a ridicat la trei bilantul medaliilor din palmares: doua de ARGINT la individual compus si sol la Nanning si un BRONZ la sol, in urma cu un an la Anvers.

Citeste si: ROMANIA A OCUPAT LOCUL NOUA IN CLASAMENTUL PE NATIUNI LA CM DE GIMNASTICA DIN CHINA

”Sunt multumita, sunt fericita, dar imi doream mai mult de la mine si stiu ca puteam mai mult. Si bineinteles imi doream aurul mondial. Toate medaliile sunt pretioase pentru mine, insa mi-o doream foarte tare pe cea de la individual compus. Imi pare rau ca nu a fost AUR, pentru ca m-ar fi bucurat si mai tare”, a declarat multipla campioana europeana la sosirea in tara.

LARISA a avut o ratare la barna, unul dintre aparatele ei preferate, care a costat-o o noua medalie, si spera sa depaseasca rapid acel moment: ”A fost un moment de neatentie si asta m-a costat medalia. Am fost foarte dezamagita si sunt un pic dezamagita si acum, dar sper ca pe parcurs sa fiu mai atenta”.

Romania a ocupat locul 4 in finala feminina pe echipe, fiind la un pas de BRONZUL care a intrat in posesia Rusiei.

Citeste si: LARISA IORDACHE, VICECAMPIOANA MONDIALA LA SOL

Din echipa Romaniei au mai facut parte Andreea Munteanu, Anamaria Ocolisan, Alina Stefania Stanila, Paula Cristina Tudorache si rezerva Silvia Zarzu.

Sursa foto: voceatransilvaniei.ro