Las Fierbinţi la TVR! Mircea Dinescu a pregătit o confruntare nemaivăzută

Ajunşi la cel de-al 16-lea sezon, actorii din Las Fierbinţi încântă, de ani de zile, telespectatorii care le urmăresc aventurile pe PRO TV. O surpriză majoră este însă pregătită pentru finalul acestui an. Cei care vor să-i urmărească pe Bobiţă sau Celentano vor trebui să mute televizoarele pe TVR.

Actorii din Las Fierbinți se mută, cel puţin pentru o seară, de pe PRO TV pe TVR 1. Este vorba despre Mihai Bobonete, Costi Diță, Adrian Văncică și Mihai Rait, care vor fi invitaţii lui Mircea Dinescu, în ultima ediţie a emisiunii “Politică și delicatețuri” din acest an.

Citește și: CÂȘTIGĂTORUL IUMOR, SEZONUL 7, A FOST DESEMNAT! CINE A PLECAT ACASĂ CU 20.000 DE EURO

Cei patru actori, interpreţii personajelor Bobiţă, Giani, Celentano şi Dorel din celebrul serial, se reunesc deseori, în afara orelor de filmare, pentru spectacole de stand-up comedy. Ei sunt foarte solicitaţi şi de românii din străinătate, care îi apreciază şi merg în număr mare la spectacolele lor.

Înfruntarea echipelor din Las Fierbinţi, acasă la Dinescu

Vedetele din Las Fierbinţi se vor împărţi în două echipa la emisiunea lui Dinescu: pe de-o parte, Mihai Bobonete şi Costi Diţă, iar în cealaltă echipă, Adrian Văncică şi Mihai Rait. Ei vor încerca să-i arate lui Mircea Dinescu cine are cel mai mare talent în bucătărie, scrie Libertatea.

Sursa foto: protv