Last minute – Oferte ieftine de vacanta cu plecare in data de 29 mai

Apropierea sezonului estival duce la cresterea numarului de solicitari pentru vacante petrecute in afara granitelor astfel incat operatorii turistici se intrec in oferte pentru toate gusturile dintre cele care fac parte din categoria Last Minute sunt cele mai tentante din punct de vedere financiar.

Estella Travel pare agentia de turism cea mai ofertanta in sejururi cu destinatia Bulgaria. Cu 155 euro putem petrece cinci nopti la hotel Grand Victoria, patru stele, din statiunea Sunny Beach, data de intrare fiind 29 mai, in timp ce pentru Nisipurile de Aur, cea mai buna oferta cu plecare 29 mai o gasim la hotelul Zdravet 4*, 90 de euro.

Statiunea Nessebar propune celor interesati un sejur la hotelul Festa Panorama, patru stele, la pretul de 135 euro de persoana.

Agentia Family Tour ofera ca optiune pentru o vacanta la sud de Dunare un sejur de cinci nopti la hotel Paradise Beach, statiunea St.Vlas, costul pentru osingura persoana fiind de 125 euro.

De mentionat faptul ca toate sejururile mentionate anterior sunt in sistem All Inclusive fara insa a include si costul transportului.

Turcia puncteaza si ea la capitolul ofertelor Last Minute, data de plecare 29 mai. Operatorul Turistal ne ofera doua optiuni: statiunea Side, hotel Grand Prestige 5*, 725 euro si statiunea Alanya, hotel Vikingen Quality Resort 5*, 649 euro. Ambele sejururi sunt in sistem all inclusive si includ transportul cu avionul, aeroportul de inbarcare fiind Budapesta.

Agentia Demian Travel vine in intampinarea celor cu bugete ceva mai restanse oferind posibilitatea unui sejur in Kusadasi, la hotelul de trei stele Esat, all inclusive, 265 euro/pers, tariful asigurand transportul cu autocarul.

Grecia ne-a obisnuit intotdeauna cu oferte diversificate la capitolul Last Minute. Agentia Hello Holidays ofera pentru numai 59 euro, ocazia de a petrece sapte nopti in Insula Thassos la hotelul de trei stele Angelika, fiind asigurat transportul cu autocarul.

Boreal Tours va poate duce in Insula Corfu, sejur la hotel Polyxeni 3*, tariful de 474 lei de persoana asigurand transport cu autocarul.

In Grecia, putem ajunge cu avionul pe data de 29 mai, in insula Kos, agentia Dunarea Albastra asigurand un sejur cu demipensiune la hotelul de patru stele Continental Palace, costul fiind de 289 euro.

Sursa foto: turism-360.ro