Last minute – Oferte ieftine de vacanta cu plecare pe data de 30 mai 2013

Romanii care doresc sa-si achizitioneze pachete turistice la preturi conventabile au posibilitatea de a alege din numeroasele variante Last Minute afisate de majoritatea operatorilor de turism de la noi din tara.

Statiunile de la sud de Dunare ne-au obisnuit deja cu o politica agresiva pe acest segment, posibilii clienti avand o paleta bogata de variante de a prefera Bulgaria in detrimentul statiunilor din tarile vecine.

Agentia Estella Travel ne propune oferte variate ca pret si destinatii. Pentru cinci nopti petrecute la hotelul Calypso (patru stele) din statiunea Sunny Beach, veti plati 85 de euro, in timp ce un sejur in statiunea Constantin si Elena, hotel Aurora (4 stele), va va scoate din buzunar 100 euro.

Pentru Albena aveti ca oferta principala hotelul Ralitsa 3 stele, 5 nopti, la numai 135 euro, in timp ce un sejur cu acelasi numar de zile petrecut la hotelul Martinez (4 stele) din statiunea Sozopol, va costa 180 euro.

Si pentru Pommorie avem o oferta demna de luat in seama, hotelul Sunset Resort (cinci stele) putand fi gazda concediului dumneavoastra pentru 240 euro de persoana.

Agentia Alsys Travel ofera ca optiune pentru o vacanta la sud de Dunare. Un sejur de sapte nopti la hotelul Ralitsa (3 stele) in statiunea Nisipurile De Aur va costa 126 euro/persoana.

De retinut faptul ca toate sejururile enumerate sunt in sistem All Inclusiv, in pret nefiind insa inclus transportul.

Turcia ofera si ea sejururi last minute in principalele statiuni.

Flamingo Tours va poate duce in Alanya, la hotel Saritas (patru stele). Pentru 7 nopti de cazare si transport cu avionul veti scoate din buzunar 370 euro. In statiunea Side, la hotel Pemar Beach Resort (5 stele), puteti petrece 7 nopti cu 541 de euro, transport cu avionul inclus.

Tot cu transportul asigurat cu avionul puteti petrece un sejur de 7 nopti in Antalya, la hotel Tez Express (trei stele) cu 249 euro, oferta a agentiei Galaxy Travel.

Weco Holidays va poate trimite in statiunea Marmaris la hotelul Grand Yazici Club Turban (5 stele), cu 599 euro, transport inclus cu avionul.

Pentru Belek veti putea alege ofeta celor de la Flipper Tour la hotel Belkon (4 stele), pretul sejurului la care transportul cu avionul este inclus fiind de 476 euro.

Deosebit de convenabila ca pret este varianta unui concediu in statiunea Kusadasi, hotel Albora (4 stele), cu numai 185 euro, transportul fiind asigurat cu autocarul.

Dream Holidays propune si o varianta pentru cei care doresc sa efectueze transportul pe cont propriu. Puteti merge in statiunea Marmaris, la hotel Latanya Beach Resort (4 stele), cu 7 nopti de cazare la pretul de 225 euro pentru o persoana.

Sursa foto: tui-travelcenter.ro