Last minute – Oferte ieftine de vacanta cu plecare pe data de 31 mai 2013

Ultima zi de primavara calendaristica aduce numeroase oferte atragatoare pentru iubitorii sejururilor turistice in sistem Last Minute.

Agentia de turism Estella Travel ne prezinta mai multe optiuni pentru sejururi in Bulgaria. Astfel la hoteluri de trei stele puteti alege Muradin (Albena), la 135 euro/persoana, iar la hoteluri de patru stele, puteti alege Caesar Palace (St.Vlas), la un pret de 120 euro/persoana, Miramar (Obzor) – 202 euro/persoana sau Iberostar Festa Panorama (Nessebar), la 135 euro/persoana.

Este vorba de sejururi de tip All Inclusive, neinclus in tarif fiind insa transportul, ramas in sarcina clientului.

Pegasus International vine in intampinarea preferintelor clientilor sai cu doua oferte tentante de 60 euro/persoana in statiunea Nisipurile de Aur, hotel Pliska 3 stele si Sunny Beach, hotel Chajka Beach un complex de 4 stele, ambele vacante fiind in regim de demipensiune.

Turcia ne prezinta last minute-uri cu plecare in 31 mai pentru majoritatea statiunilor sale turistice. Operatorul turistic Turistal va pot trimite in Alanya, la hotel Grand Santana (4 stele +), pentru 264 euro sau in statiunea Side, hotel Miami Beach (trei stele), la un pret de 289 euro.

First Class Travel are ca principala oferta Last Minute un sejur de 7 nopti in Antalya, hotel de trei stele Side Miami Beach, contra sumei 229 euro de persoana in timp ce Z Tour va ofera un sejur in Belek la hotelul Maya Melissa (4 stele), la un pret de 483 euro.

Pentru Kemer puteti alege un sejur la hotel Majesy Club Kemer (5 stele), oferit de firma Flipper Tour, la un pret pe sejur de 439 euro.

Toate ofertele care au ca destinatie Turcia sunt in sistem All Inclusive si au inclus transportul cu avionul.

Grecia contracareaza ofertele tarilor vecine prin frumusetile sale naturale si prin ofertele deosebit de atragatoare din punct de vedere financiar.

Puteti pleca pe data de 31 mai in Halkidiki, Estella Travel propunandu-va un sejur la hotelul Sun (3 stele), la un pret de 99 euro sau in Insula Thassos, Travel 4 Fun oferindu-va sansa de a petrece sapte nopti la Vila Stela(2 stele) la un pret de 329 lei.

Hello Holidays va propune trei destinatii la 59 euro de persoana: Nei Pori – Studio Martha (trei stele), Paralia Katerini – Studio Dafni (trei stele) si Olympic Beach – Studio Penthisilia (trei stele).

Agentia Your Holiday va poate trimite in Insula Thassos la Vila Stela (2 stele) pentru numai 329 lei, in timp ce Vacanta de Vis are ca oferta principala un sejur in Insula Corfu la Hotel Angelina (3 stele), 235 euro/pers.

Sejururile cu destinatie Grecia nu includ masa, insa transportul este asigurat cu autocare.

Sursa foto: christiantour.ro