LASZLO BOLONI s-a dezlantuit: ALIBEC e gras si pute a LENE! LIGA I este un RAHAT!

Antrenorul LASZLO BOLONI a facut o analiza dura a echipei nationale dupa eliminarea de la EURO 2016 si i-a dat exemplu pozitiv pe vecinii unguri. Cel mai criticat jucator a fost DENIS ALIBEC, pe care fostul selectioner l-a atacat in termeni duri dupa accidentare, informeaza Adevarul.

“O sa mai ia vreo zece kile pe el. E o rusine! E gras, lent si pute a lene. Nu e un jucator de nivel international. A fost, totusi, cel mai bun din campionatul intern. Campionatul intern e un rahat! E execrabil! E o tristete pentru campionatul intern ca Alibec a fost cel mai bun. Eu ma iau dupa acest campionat?! Daca ma iau dupa el, Alibec poate fi bun pentru o Balcaniada. Asa da. Dar nu pentru un Campionat European”, a spus LASZLO BOLONI pentru jurnalistii de la Adevarul.

CITESTE SI: ROMANIA LA EURO 2016: Cand tricolorii se luptau cu francezii, ALIBEC fuma linistit in vestiar!

“Dragos Grigore mi-a placut. Pintilii s-a ridicat la un anumit nivel. Mi-au placut Stancu si Andone. Chiriches ar fi putut oferi mai mult. Sapunaru si-a facut datoria. Iar Tatarusanu a avut destule interventii bune, ar fi putut fi jucatorul turneului pentru Romania, insa, din pacate, a avut cele doua greseli cu Franta si cu Albania, care ne-au costat scump”, a continuat BOLONI.

LASZLO BOLONI a explicat ce ne deosebeste pe noi de vecinii unguri, ca si calificati in optimile de la EURO 2016. “Ungurii au caracter! Au c…e! Ceea ce noi n-avem. Iar de asta sufera romanii acum. Dar la noi se vorbeste mereu de forta grupului, de atitudine… Noi mintim tot timpul. Credem ca o sa gasim tot timpul o smecherie. Dar smecheria nu tine aproape niciodata, desi noi credem altfel. Si, inca o data, cum putem avea jucatori de caracter? Asta trebuie cladit in timp. Si caracterul ti-l formeaza colegul de camera, antrenorul, presedintele, anturajul. E o discutie mai profunda, iar noi, dupa cum am spus, suntem campioni mondiali la lucruri superficiale”, a conchis LASZLO BOLONI.

Sursa foto: sport