Laszlo Borbely, audiat de procurorii DNA

Laszlo Borbely, fostul ministru al Mediului, a fost audiat, in cursul zilei de astazi, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) in dosarul in care Adrian Mindroiu, fost director al AMPOS Mediu, este acuzat de luare de mita.

Laszlo Borbely a fost audiat de procurorii DNA, fostul ministru al Mediului fiind convocat in calitate e martor. “Am fost chemat la DNA in calitate de martor intr-un dosar care priveste un fost director general de la Ministerul Mediului si am fost intrebat in legatura cu acest dosar. Am stat 45 de minute si au fost doua intrebari foarte usoare pentru mine. Am raspuns, am semnat declaratia si am plecat”, a declarat Laszlo Borbely la iesirea de la sediul DNA din Capitala.

Adrian Mindroiu, fost director general si director la Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Mediu (AMPOSM), este cercetat pentru patru fapte de trafic de influenta si pentru asociere in vederea savarsirii infractiunii de coruptie, se arata intr-un comunicat de presa al DNA.

Sursa foto: digi24.ro