LASZLO TOKES sare la gatul liderilor de la UDMR

laszlo-tokes

LASZLO TOKES nu este de acord cu nominalizarea UDMR-ului la Ministerul Culturii si ii ataca dur pe liderii minoritatii. Totodata, europarlamentarul maghiar nu vede cu ochi buni deciziile luate, in ultima vreme, de catre formatiunea maghiara al carei presedinte de onoare a fost in urma cu cativa ani, informeaza voceatransilvaniei.ro.

LASZLO TOKES sustine ca a fost unul dintre fondatorii UDMR-ului, mai apoi un timp indelungat presedintele de onoare al Uniunii Democrate Maghiare din Romania.

CITESTE SI: Nominalizarea controversatei ROZALIA BIRO la Cultura a bagat zazania intre maghiari 

“JOCUL facut de UDMR in zilele trecute prin OGRADA PUTERII concureaza cu ATITUDINEA SCANDALOASA din 1998 cand ne-a „multumit” cu universitatea fantoma Petőfi–Schiller. Dupa opinia multora, cu demisia vicepremierului Kelemen Hunor, coroborata cu ramanerea la guvernare a UDMR-ului, uniunea a atins cel mai jos nivel al evolutiei sale”, a precizat LASZLO TOKES. 

Totodata, acesta considera ca UDMR continua sa alunece, iar prin propunerea ROZALIEI BIRO, perdanta scaunului de viceprimar in municipiul Oradea, la functiile de ministru al Culturii si vicepremier acest lucru se confirma inca o data. 

CITESTE SI: BIRO ROZALIA, propusa de UDMR ca vicepremier ministru al Culturii 

“Propunerea sefei organizatiei de femei a partidului intr-o pozitie atat de importanta in stat denota neseriozitatea cu care oficialii UDMR se raporteza la alegatorii lor, demonstreaza cat de mult tin la comunitatea maghiara din Transilvania, cat de mult doresc succesul Romaniei si locuitorilor ei. Atat Ardealul, cat si Romania merita mai mult”, a conchis LASZLO TOKES. 

Sursa foto: jurnalul.ro