LATOVLEVICI are o oferta din GOLF! Fundasul stanga nu este multumit de prelungirea oferita de Steaua

IASMIN LATOVLEVICI este unul dintre titularii incontestabili ai Stelei inca de la sosirea sa de la Timisoara insa in ultimele jocuri randamentul fundasului stanga a scazut considerabil la fel ca si moralul fotbalistului care si-ar fi dorit sa prinda un contract in strainatate.

La derby-ul de duminica seara din Ghencea cu Astra Giurgiu, LATO a luat luat pe banca de rezerve a campioanei acesta bifand doar ultimele 21 de minute ale meciului incheiat cu scorul de 0-0. Potrivit jurnalistilor de la Fanatik, relatiile dintre jucatorul banatean si oficialii ros-albastrilor s-au deteriorat vizibil, acest lucru reflectandu-se inclusiv atunci cand Gigi Becali i-a transmis prelungirea contractului fara a umbla la salariul jucatorului.

CITESTE SI: LIGA I: STEAUA BUCURESTI a terminat la EGALITATE meciul cu ASTRA GIURGIU 

Potrivit noii oferte, fundasul stanga ar urma sa castige tot 10000 de euro pe luna, lucru care l-a nemultumit pe jucator care este, potrivit sursei amintite, dorit de gruparea din Emiratele Arabe Unite, Al-Shabab. Echipa din Golf ii ofera un salariu anual de trei ori mai mare decat cel pe care il are la Steaua, 400 de mii de euro.

CITESTE SI: STEAUA va transfera un jucator SURPRIZA: “Imi doresc sa joc pentru campioana” 

In aceste conditii, IASMIN LATOVLEVICI, in varsta de 28 de ani, se va desparti in aceasta iarna de echipa unde a cunoscut cele mai mari satisfactii din cariera, iar Steaua spera sa obtina si o suma in schimbul sau.

Sursa foto: sport.ro