LATURA SECRETA pe care ZODIILE vor sa o ascunda. Ce semn e SENSIBIL si cine e un MANIPULATOR

Exista o serie de trasaturi generale caracteristice fiecarei zodii in parte. Se spune despre Berbeci ca sunt incapatanati, despre Raci ca sunt sensibili si despre Varsatori ca mustesc de creativitate. Fiecare semn zodiacal are insa si o latura secreta.
 
 
 Principalele trasaturi de caracter ale semnelor zodiacale sunt completate de unele mai putin cunoscute, pe care nativii incearca sa le ascunda de cele mai multe ori de cei din jur. Iata care este latura tainica a fiecarui semn si cum se manifesta in functie de perioada nasterii.

Aparent extrem de increzatori in ei insisi si in fortele lor, nativii din Berbec cad de multe ori prada neincrederii si permit fricii sa ii controleze. In ceea ce ii priveste pe cei nascuti in zodia Taur, devin intransigenti. Ciudat avand in vedere cat de flexibili si deschisi par, nu-i asa?

CITESTE SI: Cum fac barbatii amor, in functie de zodie

Nativii din Gemeni par mereu pusi pe distractie. Din pacate pentru prietenii lor insa, ei au stari e spirit schimbatoare. Daca in secunda aceasta vor sa iasa in oras si sa se distreze, in urmatoarea se razgandesc si prefera sa stea singuri, in casa.

 Racii pot trece intr-o clipita de la a fi milosi si compatimitori, la adevarati maestri ai manipularii. Cat despre Lei, pentru ei nu e decat un pas de la darnicie la zgarcenie.

Latura pe care nativii din Fecioara vor sa o ascunda de cei din jur este cea lenesa. Ei pot trece rapid de la o stare de munca asidua si perseverenta, la una de letargie totala.

Diplomate din fire, Balantele se pot transfroma in numai cateva secunde in adevarate intruchipari ale agresivitatii. Iar in ceea ce ii priveste pe cei nascuti sub semnul Scorpionului, se transforma din amanti pasionali in parteneri neincrezatori si suspiciosi cat ai zice “gelozie”.

CITESTE SI: Topul fustangiilor: In ce zodie sunt barbatii care insala fara niciun regret

Sagetatorii sunt de-a dreptul amuzanti pana cand trec in latura cealalta si se transforma in… sarcastici enervanti. Cat despre Capricorni, ei tind sa isi piarda controlul si organizarea cu care se mandresc si sa se astepte la ce e mai rau cand vine vorba de un eveniment coordonat de ei.

Nativii din Varsator par prietenosi, dar latura lor secreta ascunde o stare de spirit schimbatoare, ba chiar cu toane. Acum te plac, acum nu te mai suporta.

Ultimii, dar nu cei din urma, Pestii pot trece rapid de la o stare de intelegere si obiectivitate, la una mult prea increzatoare si naiva.