LAUR MIREASA PENTRU FIUL MEU: Sunt degeaba in emisiune. OANA face numai dupa capul ei

Ai fi crezut ca eliminarea lui Viorel din Casa de la Mireasa pentru fiul meu ar putea aduce mai mult calm in relatia dintre Laur si Oana insa realitatea a tinut sa contrazica aceasta ipoteza.

Orgoliul si lipsa de atentie la nevoile partenerului au facut din acest cuplu romantic o pereche care demonstreaza ca are cele mai mari probleme.

Mai nou, Laur da dovezi clare de gelozie. Dupa episodul in care Oana s-a distrat la piscina cu Alin, in lipsa lui, in emisiunea de azi au fost scoase la iveala si alte nemultumiri ale fostului rival al lui Viorel. Laur este in principal nemultumit de faptul ca iubita sa nu se gandeste indeajuns de mult si la el inainte de a face anumite fapte, ultimul exemplu fiind dansurile provocatoare ale Oanei, in timpul petrecerilor organizate in Casa.

“Pari naiva. Nu e nimeni comunist. Tu eşti numai de capul tau? Nu te mai purta aşa! Ai zis ca te potoleşti. Aici toata lumea danseaza pe mese, iar eu te pun pe tine sa te culci?, a spus Laur in cadrul emisiunii, de la Antena 1.

“Mi-a spus ca atunci cand plecam de aici sa nu o las singura, sa ies cu baietii, i-ar placea s-o iau tot timpul cu mine. Nu mai zic nimic, promit! Puteti sa ma dati afara! Sunt degeaba in emisiune. Oana spune ca eu sunt tot timpul nemultumit”, a adaugat Laur.

“Hai termina! Se pune muzica atunci cand fetele alearga, eu de ce sa fiu trista? L-am tras in capcana aşa mi-a zis. Inceteaza! Cand aud muzica dansez, asta nu inseamna ca trebuie sa ma culc, pentru ca te deranjeaza pe tine”, a spus Oana azi la “Mireasa pentru fiul meu”.

Sursa foto: Captura Antena 1