LAURA CODRUTA KOVESI: Nu am discutat nici cu fostul, nici cu actualul presedinte si nici cu premierul despre dosare

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), LAURA CODRUTA KOVESI, a declarat ca nu a discutat niciodata, nici cu fostul sef al statului, nici cu actualul presedinte si nici cu premierul despre dosare aflate in curs de instrumentare la institutia pe care o conduce.

Pot sa va spun doar ca dupa incheierea mandatului domnului presedinte Basescu nu am discutat cu acesta. Nu am discutat despre dosarele penale nici cu fostul presedinte, nici cu actualul presedinte. (…) Nu discut cu actualul presedinte despre dosare nici la modul general. Am avut o discutie inainte de inceperea prezentarii raportului de activitate (pentru anul 2014 – n.r.), cu privire la datele statistice, cu privire la rezulttate obtinute de DNA. Nu am avut discutii punctuale pe anumite dosare, ci au fost discutii de principiu care vizeaza institutia, a nevoii de resurse umane, nevoia de a modifica anumte legi, chestiuni pe care le discutam cu ministrul de Justitie si cu ministrul de interne, care cred ca sunt importante intre conducatorii a doua institutii importante in stat“, a spus KOVESI.

CITESTE SI: LAURA CODRUTA KOVESI, ATAC DUR la adresa CLASEI POLITICE: ESTE o INCERCARE de LIMITARE 

Procurorul sef al DNA a punctat ca nu a discutat niciodata despre dosare penale cu premierul VICTOR PONTA.

Singurele discutii pe care le-am avut cu premierul au fost doar cele privind invitatia care i-a fost adresata dumnealui, de a participa la raportul anual de activitate. in cursul anului trecut am avut o discutie despre suplimentarea schemei de personal“, a adaugat KOVESI.

CITESTE SI:  KOVESI, invitata in Republica Moldova sa INCURAJEZE autoritatile in lupta ANTICORUPTIE

 Sursa foto www.obiectiv.info