LAURA CODRUTA KOVESI: Vreau sa traiesc intr-o TARA MAI CINSTITA, mai CURATA

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), LAURA CODRUTA KOVESI, a declarat duminica, la ProTV, ca isi doreste ca dupa incheierea mandatului sau sa traiasca intr-o TARA MAI CINSTITA si mai CURATA.

“Sa traim intr-o tara in care sa nu fim obligati sa dam mita pentru a avea acces la ceea ce prin lege putem avea acces. Vreau sa traiesc intr-o tara mai cinstita, mai curata, acesta este lucrul pe are eu mi-l doresc. Si poate intr-o tara mai linistita, in care fiecare sa-si faca treaba. Cred ca acesta este lucrul pe care mi-l doresc cel mai mult”, a spus LAURA CODRUTA KOVESI.

Citeste si: LAURA CODRUTA KOVESI: PARTI din DOSARELE MICROSOFT si EADS s-ar putea FINALIZA in acest an

In opinia sa, criticile pe care anumite persoane la aduc institutiei pe care o conduce demonstreaza ca lupta anticoruptie are rezultate.

Citeste si: LAURA CODRUTA KOVESI: Nu am discutat nici cu fostul, nici cu actualul presedinte si nici cu premierul despre dosare

“Vad ca toata lumea critica DNA. Acest lucru imi arata ca suntem pe drumul cel bun. Cu cât suntem criticati mai mult de anumite persoane, cu atât sunt convinsa ca suntem pe drumul cel bun”, a mai declarat LAURA CODRUTA KOVESI.

Sursa foto: aktual24.ro